Καμμένος: Διετάχθη ΕΔΕ από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για διαρροή εγγράφων

0
Ένορκη Διοικητική Εξέταση για διαρροή απόρρητων εγγράφων διέταξε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου ένοπλων δυνάμεων, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

Το μήνυμα Καμμένου έρχεται εν μέσω της αντιπαράθεσης των υπουργείων Άμυνας και Εξωτερικών...
με τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος έχει καταθέσει στη Βουλή έγγραφα σχετικά με τις προσπάθειες πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία μέσω μεσάζοντα.

«Διετάχθει [sic] ΕΔΕ από τον ΑΓΕΕΑ [sic] για τη διαρροή απορρήτων εγγράφων. Με τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα παίξει κανένας ούτε θα τις εμπλέξει σε πολιτικό παιγνίδι. Ο Ελληνικός Λαός τις εμπιστεύεται», έγραψε στο Twitter ο κ. Καμμένος.


Η κυβερνητική πλευρά, «φωτογραφίζοντας» τον κ. Λοβέρδο, κάνει λόγο για παράνομες δημοσιεύσεις διαβαθμισμένων αρχείων, όμως ο βουλευτής αντιτείνει ότι ακολούθησε την καθιερωμένη διαδικασία κατάθεσης εγγράφων στη Βουλή και κατηγορεί τον κ. Καμμένο και τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά για αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Το πρωί ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στον κ. Λοβέρδο, χωρίς να τον κατονομάσει, κάνοντας λόγο για «πλασιέ απόρρητων εγγράφων». Προσέθεσε ότι δίνει πρόσβαση στα έγγραφα του ΥΕΘΑ στα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζει «όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».

Πηγή: Skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)