Οι προτάσεις της ημέρας (25/11)

Σάββατο και ωραία φωτεινή μέρα έχουμε, γεμάτο κουπόνι με ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουμε, προερχόμαστε από μια καλή εβδομάδα γενικότερα, έτσι έχουμε όλα τα “όπλα” για να μπούμε δυνατά σε μια ακόμη μάχη με τους book.

Σήμερα είναι ενεργές όλες οι κατηγορίες του σάιτ για να καλύψουμε όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις...

 σας, με τα περισσότερα από τα σημεία μας να έχουν και ιδιαίτερη αξία. Για πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό μενού.

Θα ξεκινήσω με τα δυο δυνατά σημεία, με το πρώτο να προέρχεται από την αναμέτρηση Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Ο Ατρόμητος συνεχίζει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στη φετινή Superleague, μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια του και κόντρα στον Παναθηναϊκό δίνεται δικαίως σε τιμές φαβορί. Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους μπορεί να παρουσιάζονται ανώτεροι από αυτό που ίσως περιμέναμε στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους και ιδίως μακριά από το «σπίτι» τους. Θα κρατήσουμε τον άσσο λοιπόν σε απόδοση 2.35 στον Stoiximan.

Το δεύτερο προκύπτει από το παιχνίδι Μπέτις – Χιρόνα. Οι Ανδαλουσιανοί δεν “πατάνε” καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετρούν μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, σε αντίθεση με τη Χιρόνα, η οποία προέρχεται από τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Το μομέντουμ μας σπρώχνει προς τα δεξιά, έτσι θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Συνεχίζω με τα δυο Overakia, ξεκινώντας από την κόντρα της του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια καλή για τα δεδομένα τους σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκονται στην 8η θέση με 14 βαθμούς όντας στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, με την παραμονή στην κατηγορία να είναι και ο βασικός τους στόχος. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους μετρούν δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα δείχνοντας αρκετά ανεβασμένοι και κόντρα στη Ξάνθη θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο ώστε να πάρουν βαθμούς και ψυχολογία εκ νέου. Η Ξάνθη από την πλευρά της τα πηγαίνει ακόμη καλύτερα όντας στην 5η θέση με 16 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή, προέρχεται από δυο σερί νίκες σε επίπεδο Superleague και κόντρα στον ΠΑΣ θα επιδιώξει να επεκτείνει αυτό το νικηφόρο σερί ώστε να διατηρηθεί σε υψηλές “πτήσεις”. Αμφότερες σκοράρουν στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους, έτσι περιμένουμε ένα ματς με περισσότερα από δυο τέρματα. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 2.63.

Περνάω στο Λειψία – Βέρντερ Βρέμης. Η Λειψία σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία τη φετινή σεζόν, ενώ η Βέρντερ μοιάζει αρκετά ανεβασμένη μετά την αλλαγή προπονητή. Περιμένουμε γκολ κι από τις δυο πλευρές, οι δυο ομάδες είναι σε θέση να μας χαρίσουν ένα χορταστικό παιχνίδι, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1.90.

Συνεχίζω με No Goal από την αναμέτρηση Ντιζόν – Τουλούζ. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 13 και 10η θέση με 15 και 16 βαθμούς αντίστοιχα, σκοράρουν και δέχονται γκολ με δυσκολία και ιδίως οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούν δυο “λευκές” ισοπαλίες στα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Δεν περιμένουμε αλλαγή “ταχύτητας” από τις δυο ομάδες, έτσι θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 1.90.

Η σημερινή τριάδα αποτελείται από τον άσσο του Άρη, τον άσσο της Χέρακλες και το G/G της Άστον Βίλα κι έχει συνολική απόδοση 5.62. Θυμίζω πως μπόμπα, χινάρι, ημίχρονο/τελικό και μπάσκετ, μπορείτε να τα δείτε στην αριστερή στήλη με τα προγνωστικά.