Οι προτάσεις της ημέρας (14/11)

0
Καθυστερημένα ανεβαίνει σήμερα η στήλη, το πρόγραμμα για μία ακόμη ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, ωστόσο έχουμε ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια, στα οποία θα περάσουμε ευθύς αμέσως.

Ξεκινάμε με τον αγώνα Σκωτία U21 – Ουκρανία U21...
Οι Σκωτσέζοι λίγες ημέρες πριν «γκέλάραν» εντός έδρας με τη Λετονία, με την οποία έμειναν στο 1-1. Οι Ουκρανοί, από την πλευρά τους, προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στην τρέχουσα προκριματική φάση, την οποία υπέστησαν εντός έδρας από την Αγγλία με 0-2. Πιστεύουμε ότι σήμερα θα βγάλουν αντίδραση, παραμένουν αήττητοι στα δύο ματς που έδωσαν μακριά από τη «βάση» τους για την παρούσα διοργάνωση και μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα επιλέξουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.83 στην Goalbet.

Συνεχίζουμε με έναν ακόμη αγώνα για τα προκριματικά του Euro U21, αυτόν ανάμεσα στην Κύπρο και την Ουγγαρία. Η Κύπρος σε πέντε ματς στην τρέχουσα διοργάνωση έχει επιβεβαιώσει τέσσερις φορές το Over 2.5, με πιο πρόσφατη την ήττα με 3-2 εκτός έδρας από το Βέλγιο, η Ουγγαρία, από την πλευρά της, μετρά 5/6 Over στα τελευταία παιχνίδια της, το ίδιο θεωρούμε ότι θα συμβεί και σήμερα, θα επιλέξουμε το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα σε απόδοση 1.77 στην Betshop.

Περνάμε στο τελευταίο ματς των μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ από την ευρωπαϊκή ζώνη, το Ιρλανδία – Δανία. Οι Ιρλανδοί πήραν στο πρώτο ματς αυτό που ήθελαν, την ισοπαλία με 0-0, και τώρα έχουν την «μπάλα» στο δικό τους γήπεδο. Ο αγώνας αναμένεται ιδιαίτερα «κλειστός», πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες, πιστεύουμε ότι θα «μιλήσει» η… ψυχή των Ιρλανδών και αξίζει να ρισκάρουμε στο 3.20 στο οποίο προσφέρεται «άσσος» στον Stoiximan.

Stoiximan(555x555)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)