ΠΑΟΚ θέλεις τίτλο; Απόδειξέ το!

0
Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία αποτελεί για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. 

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν απόψε τους Πειραιώτες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε ένα ματς πρόκληση...
για όλους στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μέχρι σήμερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει αήττητος, έχοντας υποστεί κάποιες απώλειες σε παιχνίδια που υπό άλλες προϋποθέσεις θα μπορούσε να είχε κερδίσει, όπως αυτά με τον Λεβαδειακό (0-0), τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0) και την ΑΕΛ (1-1).

Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και με ένα… τρίποντο θα ξεφύγει σίγουρα στο +7 από τον Ολυμπιακό και αύριο θα κριθεί αν η διαφορά θα μεγαλώσει από την ΑΕΚ που είναι δεύτερη.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο με 4-2-3-1, δίνοντας έμφαση σε κάποια πράγματα όσον αφορά την γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο και Λέοβατς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Μαουρίσιο με τον Τσίμιροτ, με τους Βιεϊρίνια και Μακ στα πλάγια.

Ο Ελ Καντουρί θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Σάχοφ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος και Πέλκας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)