«Παγώνει» του Βλαχοδήμου, κίνδυνος από UEFA, αρχίζει επαφές ο Κωνσταντίνου

0
Αν και υπήρχε κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπενφίκα για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, η υπόθεση έχει «παγώσει» τις τελευταίες ημέρες. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «αετοί», που πρόσφεραν 2 εκατ. ευρώ, θέλουν να καταβάλουν το ποσό σε δόσεις, ωστόσο δεν αποκλείεται να μη βιάζονται βλέποντας πως η κατάσταση στα διοικητικά της πράσινης ΠΑΕ...
είναι ρευστή και να επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή γι’ εκείνους συμφωνία.

Η ουσία είναι πως με τη μεταγραφή να μην προχωρά για την ώρα, ο Παναθηναϊκός δεν θα βάλει στα ταμεία του χρήματα που θα ήταν απαραίτητα για κάλυψη κάποιων υποχρεώσεων. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να καταβληθούν 2,5 εκατ. ευρώ που αφορούν διακανονισμένες οφειλές, διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα μπει σε καθεστώς επιτήρησης από την UEFA εν όψει και των επόμενων ελέγχων το Δεκέμβριο και το Μάρτιο. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν πληρώσει 7 εκατ. ευρώ για διακανονισμένα χρέη, ειδάλλως απειλείται η ομάδα με ευρωπαϊκό αποκλεισμό για 1-3 χρόνια, ενώ παίκτες στους οποίους δεν θα καταβάλλονται τα χρήματα από διακανονισμούς θα μπορούν να κάνουν προσφυγή και θα υπάρχει τιμωρία αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα.

Γίνεται αντιληπτό πως ο χρόνος πιέζει και γι’ αυτό ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα αρχίσει από σήμερα τις επαφές για τη σύσταση της επιτροπής σωτηρίας. «Το πρώτο που θα κάνω είναι να απευθυνθώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού και ανθρώπους που ήδη έχουν προσφέρει στο σύλλογο, αλλά και σε νέα πρόσωπα που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν και δεν το έχουν κάνει ως τώρα. Χρειάζεται υπομονή και να είμαστε μονιασμένοι. Δεν θέλω να διανοηθώ πως θα φτάσουμε στο σημείο που ούτε να σκέφτεται δεν θέλει κανείς μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ στην ΕΡΤ. «Είμαι 54 χρόνια στο σύλλογο. Νομίζω το κακό άρχισε την εποχή της πολυμετοχικότητας. Λάθη έχουμε κάνει όλοι μας και έχουν αναγνωριστεί. Ο κόσμος δεν θέλει λόγια, αλλά πράξεις. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί», πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)