Microsoft: Τον Οκτώβριο θα είναι διαθέσιμη η νέα ενημέρωση για το Windows 10

Unknown
0
Τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους θα είναι διαθέσιμη μία νέα ενημέρωση για τα Windows 10, το Fall Creators Update, το οποίο ανακοίνωσε η Microsoft στο πλαίσιο της παρουσίας της στο συνέδριο IFA 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο...

Η νέα ενημέρωση αποτελεί το επόμενο βήμα στην πορεία των Windows, παρέχοντας στους χρήστες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη δημιουργική πτυχή του εαυτού τους.
Το Windows 10 Fall Creators Update προσφέρει μια νέα εμπειρία στην εφαρμογή της φωτογραφίας, η οποία έχει επανασχεδιαστεί, αφού θα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να «διηγούνται» τις ιστορίες τους μέσα από φωτογραφίες, βίντεο και 3D εφέ.

Επιπλέον, παρέχει βελτιώσεις σε τομείς όπως το gaming, η ασφάλεια, η προσβασιμότητα καθώς και σε νέες εμπειρίες, με τη βοήθεια της πλατφόρμας Windows Mixed Reality.
Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό που θα είναι διαθέσιμο μέσω της ενημέρωσης είναι το Windows Inking, που επιτρέπει στους χρήστες να «γράφουν» απευθείας πάνω σε έγγραφα PDF, κάνοντας πιο εύκολη και γρήγορη την αποστολή εγγράφων με σχόλια σε άλλους χρήστες.
Επιπλέον, οι χρήστες, μέσω του OneDrive On-Demand θα μπορούν να αποθηκεύουν τις δημιουργίες τους, έχοντας πρόσβαση στα cloud αρχεία τους, όπως έχουν σε οποιοδήποτε άλλο αρχείο στον υπολογιστή τους, χωρίς να χρειάζεται να τα αποθηκεύουν τοπικά.
Σημαντικές είναι επίσης οι βελτιώσεις που θα επέλθουν στην ασφάλεια των Windows 10, αφού το Windows Defender θα προστατεύει καλύτερα τα συστήματα χρησιμοποιώντας τεχνολογία cloud intelligence, η οποία ενισχύει τις άμυνες ενάντια σε επιθέσεις λυτρισμικού (ransomware).
Στόχος της Microsoft, με τη διάθεση της ενημέρωσης Windows Fall Creators Update, είναι αφενός να απελευθερώσει τη δημιουργικότητα των χρηστών και να τους προσφέρει πιο διασκεδαστικές εμπειρίες και αφετέρου να διατηρεί την ασφάλεια των συστημάτων τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)