Πρώτο θέμα στη Βρετανία ο θάνατος τουρίστριας από επίθεση σκύλων

0
Πρώτο θέμα στα βρετανικά μίντια είναι σήμερα ο τραγικός θάνατος της 63χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης από το απόγευμα της Πέμπτης. Η 63χρονη γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση από αδέσποτα ζώα, όπως η ίδια είχε πει ενημερώνοντας τηλεφωνικά την οικογένειά της στο Λονδίνο το απόγευμα της Πέμπτης....
Από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ωστόσο η σορός της βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ χθες στην περιοχή του Πύργου Πετρωτών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα της ήταν σε άθλια κατάσταση και τα σημάδια έδειχναν ότι δέχθηκε επίθεση από άγρια ζώα. 

Η ΕΡΤ μετέδωσε πως οι άνδρες των σωστικών συνεργείων βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα καθώς το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε διαμελισμένο και είχε κατασπαραχθεί από άγρια ζώα που της επιτέθηκαν. Το επίσημο πόρισμα θα βγει από την ιατροδικαστική εξέταση. 

Ο Guardian που έχει την είδηση στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής του έκδοσης, αναφέρει πως εκπρόσωπος του γραφείου εξωτερικών υποθέσεων δήλωσε πως οι αρχές είναι σε επαφή με την ελληνική αστυνομία σε σχέση με το περιστατικό και πως παρέχεται προξενική βοήθεια στην οικογένειά της. 


H Telegraph υπογραμμίζει πως στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριo αδέσποτα σκυλιά τα οποία αυξήθηκαν λόγω της κρίσης των τελευταίων ετών. Μεταδίδει την είδηση αναφέροντας ότι η γυναίκα πέθανε από επίθεση σκύλων και προσθέτει επίσης πως το μονοπάτι το οποίο χρησιμοποίησε περνά κοντά από σημεία όπου βρίσκονται φάρμες και μαντριά τα οποία φυλάσσονται από μεγάλα τσοπανόσκυλα. 

Πηγή: thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)