Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

πουλάω ελ-ντοραντολίκι

 Ελλην Φορολογούμενος

Είναι να πουλάς ελ-ντοραντολίκι και νεοφιλελευθεριλίκι (σύμφωνα με τους άριστους των γιουνιβέρσιτι οφ δι Poutsester και αντίστοιχων ιδρυμάτων της αλλοδαπής), με αναφορά σε συγκεκριμένη εταιρία είναι εις τις με΄ρας μας πολύ must.
Δια τους αδείς ,το ελ-ντοραντολίκι  είναι η πλειοδοσία σε πίστη και αφοσίωση προς μια εταιρία, που όμως γίνεται υστερόβουλα, προς εξυπηρέτηση ίδιων συμφερόντων , ως γνωστόν ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά (gaf' ad' oro)
Πουλώντας ελ-ντοραντολίκι  βαράμε τον Τσίπρα  και εγγράφουμε υποθήκη για την ανάδειξη μας σε πυλώνα του κόμματος, είτε .....
αγωνιστικά (αν είμαστε της κεντροαριστεράς), είτε διοικητικά (αν είμαστε παράγοντες της κεντροδεξιάς ).
Αυτάαααα Τώρα βουρ για το συνέδριο ,
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: