Το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή στη γιορτή του Κουντούρη, ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ» [Βίντεο]

0
Τη σχέση ή σε κάθε περίπτωση τη γνωριμία του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον ιδιοκτήτη του πλοίου που προκάλεσε την άνευ προηγουμένου ρύπανση στον Σαρωνικό μαρτυρά ένα βίντεο που δημοσιεύουν τα «Παραπολιτικά».

Πρόκειται για ένα βίντεο από τη γιορτή του Θεόδωρου Κουντούρη, ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», τον περασμένο Μάρτιο. Μια γιορτή στην οποία...
έδωσε το «παρών» ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος μάλιστα μερακλωμένος και νιώθοντας προφανώς ότι βρίσκεται σε οικείο και φιλικό περιβάλλον, χορεύει ένα έξαλλο ζεϊμπέκικο.

Η γιορτή διοργανώθηκε στο καφέ-μπαρ «Sailor», ιδιοκτησίας της συζύγου του κ. Κουντούρη, Κατερίνας, το οποίο, μάλιστα, βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου όπου έχουν την έδρα τους τα γραφεία της ναυτιλιακής Κουντούρη, στη λεωφόρο Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα.

Μάλιστα, η ίδια η Κατερίνα Κουντούρη πόσταρε το εν λόγω βίντεο στον λογαρισμό της στο Facebook, περήφανη προφανώς που ο υπουργός τίμησε με την παρουσία του τον σύντροφο της ζωής της.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:


Το ερώτημα που τίθενται πλέον είναι αν η γνωριμία Κουρουμπλή-Κουντούρη έπαιξε κάποιο ρόλο στην ολιγωρία που έδειξε τις πρώτες ώρες η κυβέρνηση ως προς τη διαχείριση του ναυαγίου με αποτέλεσμα την άνευ προηγουμένου ρύπανση στον Σαρωνικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)