Μην σκας. Υπάρχουν λόγοι για να χαρείς που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του

0

Έχει μπει για τα καλά ο Σεπτέμβρης και πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι το καλοκαίρι επίσημα τελείωσε. Μπορεί να πέρασες κάτι παραπάνω από υπέροχα και να λατρεύεις το καλοκαίρι, όμως έχεις αρκετούς ακόμα λόγους να χαρείς που τελείωσε...

1/ Συναντήσεις
Το καλοκαίρι όλη η παρέα σου βρίσκεται συνεχώς σε διαφορετικά μέρη. Διακοπές σε νησιά, εξοχικά, χωριά και ταξίδια στο εξωτερικό είναι μερικά από όσα συμβαίνουν αυτούς τους 3 μήνες. Μέχρι να ξεμπερδέψετε καλά καλά με την εξεταστική και τις υποχρεώσεις, χωρίζεστε πάλι λόγω διακοπών. Είναι ευκαιρία τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι να βρεθείτε και να τα πείτε. Τόσους μήνες χωριστά, θα έχετε περάσει αρκετά που πρέπει να συζητήσετε.
2/ Επιτέλους κρύο
Μπορεί να μην είσαι λάτρης του καλοκαιριού και η αγαπημένη σου εποχή να είναι ο χειμώνας. Μπορεί όσο και να αγαπάς το καλοκαίρι να μην αντέχεις την ανυπόφορη ζέστη που έχει. Επιτέλους, έφτασε η στιγμή που θα πάψεις να ιδρώνεις σε κάθε σου βήμα και γενικότερα να κολλάς από ιδρώτα. Οι μεγάλες ζέστες πέρασαν και μπορείς να  απολαύσεις βόλτες και περιπάτους τώρα που ακόμη ο καιρός είναι καλός. Αν πάλι αγαπάς το κρύο και το χειμώνα, είναι η ευκαιρία σου να χαρείς με το παραπάνω που σε λίγο καιρό θα κατεβάσεις τα μπουφάν!
3/ Καθημερινές ασχολίες
Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος χαλάρωσης για όλους. Πηγαίνουν πίσω όλες οι δραστηριότητες που ασχολιόσουν στη διάρκεια της χρονιάς και απολαμβάνεις ήλιο και θάλασσα. Οι διακοπές όμως, τελείωσαν, αλλά κατάφερες να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τον χειμώνα που έρχεται. Είσαι έτοιμος να γυρίσεις στη σχολή, στην δουλειά, στις υποχρεώσεις και γενικότερα στο πρόγραμμά σου.Έφτασε η στιγμή να μπεις και πάλι στην καθημερινότητά σου που όσο και να βρίζεις, σε κάνουν χαρούμενο.
4/ Τέλος το συγγενολόι
Οι μέρες που περνάς κάθε καλοκαίρι στο χωριό των γονιών σου καμία φορά σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Θειάδες, ξαδέρφες και σχεδόν όλο το υπόλοιπο χωριό που τυχαίνει να είναι συγγενείς σας, κάνουν καθημερινή παρέλαση από το σπίτι σας και αυτό κάποια στιγμή αρχίζει να σε κουράζει. Ακόμα και να είσαι από τους τυχερούς που έχουν εξοχικό,  η ατυχία σε κυνηγά και εκεί. Όλο και κάποιος από το σόι θα θυμηθεί να περάσει να σας δει τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα καταστρέφοντας την ησυχία σου. Πάνε όμως, τώρα αυτά. Του χρόνου πάλι!

yang.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)