Απίστευτο: Τραβούσε βίντεο αντί να βοηθήσει μοτοσικλετιστή που πέθαινε στην άσφαλτο!

Unknown
Ο μοτοσικλετιστής κινείτο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής, έπεσε πάνω σε κιγκλίδωμα και στη συνέχεια σε κολόνα φωτισμού - Ακαριαίος ο θάνατός του...
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην νότια Γερμανία την Κυριακή, με πρωταγωνιστή έναν ποδηλάτη που βρέθηκε μπροστά σε ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν μοτοσικλετιστή.

Ο ποδηλάτης θεώρησε ότι ήταν προτιμότερο να... τραβήξει σε βίντεο τον μοτοσικλετιστή που ψυχορραγούσε στην άσφαλτο, παρά να τον βοηθήσει ή να καλέσει ασθενοφόρο.

Η αστυνομία τώρα ερευνά εάν συνιστά έγκλημα η επιλογή του ποδηλάτη να μην βοηθήσει τον άτυχο μοτοσικλετιστή ο οποίος πέθαινε στην άσφαλτο. Περιέγραψαν τη συμπεριφορά του ως «εντελώς ακατανόητη», υπογραμμίζοντας ότι «βιντεοσκοπούσε έναν ετοιμοθάνατο άνδρα με έναν αδιάφορο τρόπο, αντί να τον βοηθήσει»
Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 3 το απόγευμα της Κυριακής κοντά στο Ουλμ του Μπάντεν - Βίρτεμπεργκ, όταν ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να κάνει παράνομο ελιγμό. Ενώ κινείτο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, έχασε τον έλεγχο της μηχανής, έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα και στη συνέχεια σε μια κολόνα φωτισμού.

Τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Ο ποδηλάτης, που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, άρχισε να τραβά σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο τον τόπο της τραγωδίας και τον μοτοσικλετιστή που ψυχορραγούσε, αντί να καλέσει ασθενοφόρο ή να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Ακόμα και όταν στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο, ο ποδηλάτης περίπου 20-25 ετών, συνέχισε να βιντεοσκοπεί, εμποδίζοντας το έργο των γιατρών. .

Η αστυνομία τώρα αναφέρει πως ο ποδηλάτης έχει καταγραφεί από την κάμερα ενός αυτοκινήτου που περνούσε από το σημείο και πως τώρα ερευνά εάν είναι ένοχος επειδή δεν βοήθησε το θύμα.

Πηγή: Protothema.gr