Δημοσκόπηση-παραγγελία Μαξίμου προκαλεί γέλια....

0
Κλείσιμο της ψαλίδας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ καταγράφει η έρευνα της Commonview για λογαριασμό του news247.gr. 

Μετά από μια περίοδο κατά την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση έδειχνε να προηγείται σημαντικά του κυβερνώντος κόμματος, πλέον η ψαλίδα κλείνει και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει σημαντικά ποσοστά επανασυσπείρωσης...

Σύμφωνα με την έρευνα,  στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις πρόσφατες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, φαίνεται ότι έχει ανακτήσει σημαντικό έδαφος και πλέον η απόσταση που φαίνεται να τον χωρίζει από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μόλις στις 3 ποσοστιαίες μονάδες. Το κυβερνών κόμμα καταγράφει ποσοστό 24% έναντι 27% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αντίστοιχα, στο ερώτημα «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό», ο κ. Μητσοτάκης προηγείται μεν με ποσοστό 32,1%, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε «απόσταση αναπνοής», αφού συγκεντρώνει 29,2%. Πάντως, ο «κανένας» εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό από τους πολιτικούς αρχηγούς στην καταλληλότητα για το αξίωμα του πρωθυπουργού, με ποσοστό 36,6%.

Η δημοσκόπηση είναι για γέλια και αποτελεί προϊόν μαγειρέματος μετά από παραγγελία του Μαξίμου. Άλλωστε παραγγέλθηκε από ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη.

1. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου παίρνει σχεδόν 25%, όσο έπαιρνε σαν πρόθεση (χωρίς αναποφάσιστους, αποχή λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2015). Δηλαδή καμία φθορά;;;;; 

2. Φουσκώνουν και την ΝΔ που με αναγωγή σύμφωνα με τους συριζαίους πάει για αυτοδυναμία με στόχο να ενδυναμώσουν το αίσθημα του ισχυρού δικομματισμού.

3. Φουσκώνουν το ΠΑΣΟΚ σε πρόσθεση ψήφου (7% δηλαδή γύρω στο 10%) στα πλαίσια του γνωστού φλερτ.

4. Παρουσιάζουν ότι έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ στο 1% για εκδικητικούς λόγους, ενώ για να παρουσιάσουν κάποια άλλη αριστερα πάντα κάτω από το 3%, βγάζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2,2% , χωρίς να μεμφόμαστε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά δεν έχουν τέτοια απήχηση τώρα.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)