venceremos -venceremos και στο Νάμος είν' ο Ρέμος

0
Ελλην Φορολογούμενος

ευτυχώς που πρόλαβε και πέθανε .... έστω και στο τσακ ,  άμα ζούσε ο Μίλτωνας Φρίντμαν θα τραβούσε τις κωλότριχές του εάν έβλεπε την διάσωση της Citibank  της General Motors , της Ντόιτσε Μπανκ και των άλλων ευαγών  ιδρυμάτων . Θα έβλεπε πως έλεγε μ@λακίες , όταν είπε το περίφημο "Δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα" .Υπάρχει και παραυπάρχει Μίλτωνα, ακόμα  και για τους μετόχους της Λίμαν Μπράδερς , και γεύμα και πρόγευμα και δείπνο .
Δωρεάν γεύματα  υπάρχουν , για τους "άριστους" και Θα έβλεπε ότι το κίνημα του απέκτησε και τον πρώτο του ήρωα , τον αγωνιστή των δικαιωμάτων των τραπεζών να ανα-κεφαλαιοποιούνται από κρατικά λεφτα – χρήματα των φορολογουμένων.
Τον αγωνιστή , που δίνει μάχες  για τη λεφτεριά του κεφαλαιοκράτη να γ@μεί και να δέρνει και με την άδεια της αστυνομίας και της.......
δικαιοσύνης (την οποία την πληρώνουν οι φορολογούμενοι).
Τον αγωνιστή , που δίνει μάχες  για να γίνει πράξη το «Νόμος είναι το δίκιο του λεφτάκια ».  Του αγωνιστή που μάχεται για το «Λεφτά υπάρχουν… για τους πλουσίους και όχι για αρρώστους». «Κρασί ,λεφτά, χαβιάρι μέχρι να μας πάρουνε χαμπάρι!!!».
Τι Τσεγκεβάρα και μ@λ@κίες , αυτά είναι ξεπερασμένα πράματα , η εποχή μας έχει το δικό της είδωλο τον Γεωργίου . Σήμερα ο ντολτσεβιτισμός έχει νικήσει κατακράτος τον μπολσεβισκισμό !
Οι ντολτσεβιτιστές αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον για την πάρτη τους και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθώσι. Με συνθήματα "ζήσε εσύ κι άσε τους άλλους να ψοφήσουν", "πορεύεται καλά όποιος επί πτωμάτων πορεύεται" , "τι σε νοιάζει η κωλόγρια ...μάνα σου είναι? "   και άλλα τέτοια ψυχωφελή οδηγούν την κοινωνία μας στο μέλλον. 
Το κίνημα βαίνει καλώς …με θεωρητικούς παραμορφωμένους ,  αποφοίτους της μεγάλης του Poutsester Σχολής, του LSE , του TAFTs , που πασχίζουν να μας πείσουν ότι η εάν ύπαρξή μας δεν έχει καμία αξία για αυτούς , καλύτερα να μην ζούμε !
Ο Γεωργίου θα πάρει ένα καλό ποσόν και θα την κάνει στην έπαυλη του, σε προάστιο της Ουάσιγκτον Σίτυ, να απολαύσει  το υπόλοιπον του βίου του . Άλλωστε υπάρχει η αντίληψη ότι την πόρνη δεν την πληρώνεις για το σεξ . Την πληρώνεις για να φύγει , αμέσως μετά από το sex .
venceremos! συντρόφια

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)