Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Αποφασίζει για Forthnet, τηλεοπτικά η Super League – Υπογράφεται η προκήρυξη για τα play-off

Διοικητικό Συμβούλιο και Γενική Συνέλευση για την Παρασκευή 18 Αυγούστου ανακοίνωσε η Super League, μία μέρα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. 

Στη Γενική Συνέλευση αναμένεται να υπογραφεί η προκήρυξη για τα play-off της νέας περίοδου ενώ στο ΔΣ....
θα συζητηθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και η σχέση του συνεταιρισμού με τη Forthnet, ενώ θα τεθεί επί τάπητος η πρόταση που είχε καταθέσει η Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 18/08/2017 θα διεξαχθούν Διοικητικό Συμβούλιο και έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League (14:30 και 15:00 αντίστοιχα).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα ακόλουθα:

1/ Σχέσεις με FORTHNET.

2/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος Πρωταθλήματος.

3/ Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της από 28/07/2017 (αρ. πρωτ. Super League 4907) κατατεθείσης προτάσεως της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε.

4/ Εκλογή εκπροσώπων του Συνεταιρισμού: (α) στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και (β) στην Π.Ε.Ε.Ο.Δ. / ΕΠΟ.

5/ Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Playoffs αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

2/ Εκλογή τριών (3) Εκπροσώπων του Συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.

3/ Διάφορα.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: