Ζουράρις: Ομολογεί ότι μετέχει σε μια κυβέρνηση υπαλλήλων νικημένης χώρας που υφίσταται τα πάντα

0
Καλά κάνουν και φεύγουν τα παιδιά μας !
Με ένα απίστευτο στην κυριολεξία παραλήρημα του ο Κ. Ζουράρις, για να δικαιολογήσει την δουλοφροσύνη του και το ραγιαδισμό μιας κυβέρνησης και μνημονιακής τάξης...
, δήλωσε απροσχημάτιστα ότι η Ελλάδα είναι μια νικημένη χώρα χωρίς να λέει πότε έδωσε μάχη και νικήθηκε και ως νικημένη χώρα υφίσταται τα πάντα από τους νικητές με μια κυβέρνηση υπαλλήλων.
Ακόμα χειρότερα, για πρώτη φορά, ίσως, στα παγκόσμια χρονικά υφυπουργός παιδείας φτάνει στο κατάντημα και τον εξευτελισμό να προτρέπει στην ουσία τα ελληνόπουλα να φύγουν στο εξωτερικό, φέρνοντας κωμικά ως πρότυπο τον εαυτό του που δίδασκε στο εξωτερικό.
Οι άνθρωποι είναι κάτι παραπάνω από “δειλοί εγκληματίες” που φτάνουν στο σημείο να ομολογούν τέτοια φρικτά πράγματα, χωρίς να νοιώθουν, τουλάχιστον, την στοιχειώδη υποχρέωση και να παραιτηθούν
Ιδού τα λεγόμενα Κ. Ζουράρι
«Είμαστε υπό χρεοκοπία, και είμαστε αποικία χρέους, μια νικημένη χώρα, και μια νικημένη χώρα υφίσταται τα πάντα» δήλωσε ωμά και απροσχημάτιστα στην συνέντευξη του στον τηλεοπτικό Σκαι και την Μαρία Αναστασοπούλου ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, ερωτηθείς για τη «μεγάλη έξοδο» πτυχιούχων στο εξωτερικό. «Είμαστε λίγο χειρότερα από την Ινδία, και αυτοί το ίδιο πρόβλημα είχαν» επισήμανε δε ο υφυπουργός!
«Σιγά – σιγά μπορεί να επιδιορθωθεί η κατάσταση, για την ώρα προσωρινώς καλά κάνουν και λένε ότι θα φύγουν».  «Έχουμε ξοδέψει 1 εκατ. ευρώ για κάθε αριστούχο για να φτάσουμε τα παιδιά σε κάθε επίπεδο», τόνισε.
Ο Κώστας Ζουράρις ανέφερε ότι «και εγώ επί 23 χρόνια δίδαξα έξω, και συνέβαλα στη βελτίωση του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος στη Γαλλία».
iskra.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)