Απίστευτες σκηνές: Ξεφτίλισαν τον Λοβέρδο στην παραλία κι εκείνος ζητούσε εξηγήσεις

0
Δείτε τι μπορεί να πάθει ένας πρώην υπουργός στη διάρκεια των θερινών διακοπών του. Στην προκειμένη περίπτωση ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Βρίσκεται σε ένα χωριό της Εύβοιας μαζί με την οικογένειά του και πήγε το πρωί με το ποδήλατο στον φούρνο του χωριού για να αγοράσει οκτώ τυρόπιτες και μια γαλλική μπαγκέτα. Ο φούρνος δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, είναι ένας παραδοσιακός τοπικός φούρνος, αλλά ο μοναδικός στην περιοχή....
Οταν βγήκε έξω μαζί με αυτά που αγόρασε τον σταμάτησαν δύο κύριοι (και οι δύο ήταν καλοντυμένοι, δεν τους πέρασε για τουρίστες). «Πώς πάνε τα πράγματα, υπουργέ;» του είπε ο ένας και ο κ. Λοβέρδος πολύ.. χάρηκε που τον αναγνώρισαν έτσι όπως ήταν καλοκαιρινά ντυμένος. Και πριν προλάβει να τους χαιρετήσει και αυτός, ο ένας από αυτούς που τον χαιρέτησε και αναγνώρισε του είπε αμέσως: «Είμαστε το... ΣΔΟΕ. Πήρατε απόδειξη;».

****

Σημειώνω  πως  θεωρείται αδίκημα όχι μόνο να μην εκδώσεις αλλά και να μην πάρεις απόδειξη. Ο κ. Λοβέρδος τους κοίταξε έκπληκτος και τους είπε: «Νομίζω πως πήρα». Και αμέσως μετά οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ που μάλλον δεν πείθονται με προφορικές διαβεβαιώσεις τού ζήτησαν να δουν τις αποδείξεις. Εβαλαν τα χέρια τους στη σακούλα με τις τυρόπιτες και το ψωμί και βρήκαν την απόδειξη. Την τσέκαραν, ευχαρίστησαν τον πρώην υπουργό για τη συνεργασία και έφυγαν. Η αλήθεια είναι ότι τη μεγαλύτερη έκπληξη δεν την ένιωσε ο κ. Λοβέρδος από τους ανθρώπους του ΣΔΟΕ, αλλά στην παραλία. Εκεί που ήταν μαζί με τα παιδιά τους πρόσεξαν ένα σκυλάκι που πηγαινοερχόταν με μια μπάλα στο στόμα. Οι πάντες στην παραλία του φώναζαν «Λοβέρδο»: «Λοβέρδο, φέρ' την μπάλα, Λοβέρδο, πιάσε την μπάλα» και πολλά άλλα. Ο πρώην υπουργός αμέσως ζήτησε εξηγήσεις και οι λουόμενοι του εξήγησαν (τι άλλο να του πουν;) ότι έδωσαν το όνομα αυτό στο σκυλάκι «τιμής ένεκεν» για την παρουσία του στην παραλία τους.

 - από τον Βηματοδότη

(το ΒΗΜΑ της Κυριακης δεν κυκλοφόρησε αλλά το site του Βήματος λειτουργεί κανονικά)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)