Μειώνεται, αλλά παραμένει η διαφορά του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια

Σε πρώτο μεταγραφικό πλάνο βρίσκεται για τον ΠΑΟΚ η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα, καθώς ο παίκτης είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται από τη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο παρά τη θέληση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για την πραγματοποίηση του deal οι δυσκολίες παραμένουν...


Ο Λιούμπος Μίχελ συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή όλα αυτά τα χρόνια και παρατηρήθηκε μείωση της απόστασης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια, καθώς πλέον τα 2,2 εκατ. ευρώ που ζητούσε στην αρχή του καλοκαιριού δεν υφίσταται και πλέον οι απαιτήσεις του έχουν πέσει στα 1,7 εκατ.

Παρ’ όλα αυτά, το ποσό παραμένει αρκετά υψηλό για τα δεδομένα που επιθυμεί να βάλει ο ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη υπόθεση και αντιπροτείνει χαμηλότερες αποδοχές με μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου, ώστε να εξισορροπηθεί η απόσταση των δύο πλευρών.

Εφόσον τελικά ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια βρουν τη «χρυσή» τομή, τότε θα υπάρξουν επαφές και με τη Βόλφσμπουργκ που αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να δώσει τη συγκατάθεσή της για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.