Ο ... κατ' οικονομίαν Ανοικονόμητος "Κοινοβουλευτικός Ύμνος"



Κώστα  Δημ. Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)


Τελικά πάλι γίναμε σοφότεροι παρακολουθώντας έναν αχταρμά άσχετων και ασύμβατων θεμάτων στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή.
- Πληροφορηθήκαμε - και πάλι - πως η Χ.Α είναι μια "εγκληματική οργάνωση". Σε αυτό συμφωνεί όλο το φάσμα του ..."Δημοκρατικού Τόξου", επειδή ακόμη δεν έχει ε γ κ λ ι μ α τ ι σ τ ε ί το ίδιο, στο πνεύμα των δημοκρατικών διαδικασιών και δεν έχει εθιστεί στον σεβασμό των αποφάσεων μιας μερίδας του Ελληνικού λαού, η οποία - καλώς ή κακώς, αλλά πάντως δικαιωματικά και δημοκρατικά - την επιλέγει. Χωρίς να είμαι οπαδός της (και πως θα μπορούσα, αφού δεν ανήκω σε κανένα κόμμα) υποχρεούμαι να την υπερασπιστώ εξαιτίας του οφειλόμενου σεβασμού μου στις όποιες αποφάσεις /προτιμήσεις ορισμένων συνελλήνων, προς όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα. Όσο για τους ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ κουφιοκεφαλάκηδες θα τους (ξανα) επιστήσω την προσοχή στο ότι είναι θύματα της μπουνταλοσύνης τους αφ' ενός, αλλά και του τυφλού κομματικού μίσους τους αφ' ετέρου. (Σ.Σ Το κομματικό μίσος ενδέχεται να είναι......
σκόπιμο /πλασματικό). Τόσο τους κόβει. Αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο με το επιχείρημα της συμπόρευσης ή συμπάθειας προς την Χ.Α, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό αγαρμποσύνης που συνεχώς προκαλούν αλλήλους να αποκηρύξουν την Χ.Α και να διακηρύξουν την (αντιφασιστική /αντιναζιστική;) ... δημοκρατικότητά τους. Ιλαροτραγική πρακτική στρατολόγων (κυριολεκτώ) της Χ.Α.
- Για την οικονομία: Ουδέν νεώτερον από το ... Κοινοβουλευτικό Μέτωπο.
Και πως θα μπορούσε να υπάρξει, αφού η όλη συζήτηση (υποτίθεται ότι) έγινε για την ... οικονομία!...
- Περί πλοίων, λαθρεμπορίων, επαφών με καταδίκους κ. α διαφανή προς διαλεύκανση και φωτισμό, σκότος, έρεβος. Αποκαλύψεις εναντίον συγκαλύψεων. Ο παραδοσιακός καυγάς για το ποιός είναι περισσότερο διεφθαρμένος, από την εποχή του Καποδίστρια και έκτοτε.
- Ευτυχώς που υπήρξε ομοψυχία, ομοφωνία, ομοβροντία αερολογίας, όταν ανακρούστηκε /ανακράχτηκε ο σύγχρονος κοινοβουλευτικός "Εθνικός Ύμνος": Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα". Μάααλιστα !!!


Έτσι ντόμπρα, αντρίκια, λεβέντικα καθαρίζουν (χρόνια τώρα) οι ΓΕΝΝΑΙΟΨΟΦΟΔΕΕΙΣ  ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ  μας!.
Ταυτόχρονα, έτσι αποκοιμίζουν, αποβλακώνουν το χαζοχαρούμενο πόπολο που επιμένει να τους (ξανά και ξανά) ψηφίζει. Ίσως για να καθαρίσουν την κόπρο του κομματισμού την οποία οι ίδιοι - εδώ και δεκαετίες - σωρεύουν αναίσχυντα!.





ΥΓ Δεν έχει νόημα - κατ' εμέ- να ασχολούμαστε πλέον μαζί τους.
      Ας προβληματιστούμε (αποβάλλοντας τις ιδεοληψίες και τις κομματικές μας παρωπίδες) αν, και κατά πόσον, αυτοί οι άνθρωποι μπορούν (με αυτή τη νοσηρή νοοτροπία και την προσωπική, αλλά και κομματική ιδιοτέλεια) να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδα. Αυτά τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι καιρός να πράξει ο καθένας μας κατά συνείδηση!