ΠΑΟΚ, δεν το… ΠΑΣ καλά

Ούτε στο φιλικό με τον ΠΑΣ έδειξε ο ΠΑΟΚ τη βελτίωση που περιμένει ο κόσμος του. 

Παρουσιάζοντας τις ίδιες παθογένειες με τα προηγούμενα παιχνίδια (φιλικά και επίσημα) ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 1-1 με τους Γιαννιώτες στην άδεια Τούμπα...


Με δυσκολία στην ανάπτυξη και περιορισμένη παραγωγή φάσεων, οι Θεσσαλονικείς τα περίμεναν όλα και πάλι από τον Πρίγιοβιτς.

Το γκολ που πέτυχε στόσο στο 1’ δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη, μιας και ο Νικολιάς ισοφάρισε στο 20’ και αφού καταγράφηκαν δυο δοκάρια του ΠΑΣ στο ματς, την ίδια τύχη είχε και κεφαλιά του Σέρβου στο 87’.

Το 4-2-3-1 του Στανόγεβιτς (με Δεληγιαννίδη-Μάτος στα άκρα της άμυνας, τους Μαλεζά-Βαρέλα στα στόπερ, τους Σάκχοφ-Τσίμιροτ δίδυμο στα χαφ, τον Κάμπος σε ελεύθερο ρόλο να πλαισιώνεται στα άκρα από τους Ενρίκε-Μακ και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης) δεν φάνηκε αποδοτικό.

Παρόλο λοιπόν που χρειάστηκαν λίγα μόλις δευτερόλεπτα για να σκοράρει ο ΠΑΟΚ (χάρη σε ωραίο κοντρόλ του Πρίγιοβιτς έπειτα από σέντρα του Μακ και σουτ που δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Βελλίδης), ο ΠΑΣ δεν πτοήθηκε. Και αφού προειδοποίησε με δοκάρι σε κεφαλιά του Κόντε στο 15’, ισοφάρισε στο 20’ με μακρινό σουτ του Νικολιά.

Μπορεί λοιπόν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να έψαξε βελτίωση αλλάζοντας θέσεις στους Μακ και Κάμπος (και φέρνοντας τον πρώτο στον άξονα) ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Και ήταν ξανά οι φιλοξενούμενοι που άγγιξαν το δεύτερο γκολ, με εκτέλεση φάουλ του Γιάκου στο 45’ να σταματάει ξανά στο δοκάρι.