Ακροδεξιοί μπέρδεψαν άδεια καθίσματα λεωφορείου με γυναίκες που φορούν μπούρκα

0
Ντελίριο σχολίων προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στην προσωπικό λογαριασμό της ακροδεξιάς νορβηγικής οργάνωσης "Fedrelandet viktigst" ("Η Πατρίδα πρώτη').
Ένα χρήστης του Facebook εν ονόματι Johan Slattavik τράβηξε με το κινητό του μια φωτογραφία από ένα λεωφορείο και τη δημοσιοποίησε στη σελίδα της ομάδας. Σε αυτή απεικονίζονταν έξι άδεια καθίσματα. Ο τρόπος ωστόσο που πέφτει το φως του ήλιου, σε συνδυασμό....
με την προκατάληψη των θεατών-μελών της ομάδας απέναντι στους μουσουλμάνους μετανάστες τους έκαναν να δουν αντί για άδειες θέσεις, έξι γυναίκες με μπούρκα.
Την ανάρτηση ο Slattavik συμπλήρωσε θέτοντας στα μέλη της ομάδας το ερώτημα: «τι γνώμη έχει ο κόσμος γι αυτό;». Περισσότερα από 100 άτομα απάντησαν και άρχισαν να σχολιάζουν ότι η εικόνα αυτή με τις "έξι μουσουλμάνες" αποτελεί ένδειξη του «εξισλαμισμού» της Νορβηγίας συμπληρώνοντας ότι η φωτογραφία είναι «τρομακτική» και «τραγική».
Κάποιος αναρωτήθηκε εάν οι γυναίκες θα μπορούσαν να έχουν όπλα και εκρηκτικά κάτω από τα ρούχα τους ενώ ένας άλλος έγραψε ότι αυτό που φοβόταν ότι θα συμβεί το 2050 συμβαίνει τώρα στη Νορβηγία.

Δείτε την ανάρτηση:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)