Ανοίγει ο δρόμος για Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ είχε «παγώσει» για τα καλά, τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν. 

Η Βόλφσμπουργκ φέρεται να το πήρε απόφαση πως ο Πορτογάλος άσος θα πωληθεί, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει να κατεβάζει...
τις απαιτήσεις του. Τα νέα αυτά στοιχεία έχουν κάνει τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να επανεξετάζουν την υπόθεση, αρκεί φυσικά να ρίξουν οι «λύκοι» αρκετά τις απαιτήσεις τους από τα 2,5 εκατ. ευρώ που αξίωναν αρχικά, αλλά και να ρίξει το κασέ του ο 31χρονος άσος.

Μια επιπλέον πληροφορία έρχεται να «φουντώσει» ακόμη περισσότερο τα σενάρια. Αυτή θέλει τον Βιεϊρίνια να αγοράζει σπίτι σε μία όμορφη περιοχή στο Πευκοχώρι, στη Χαλκιδική. Άλλωστε και η σύζυγός του είναι Ελληνίδα και ο διεθνής μπακ-χαφ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τη χώρα και φυσικά τον ΠΑΟΚ.


Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση στόπερ, ο ΠΑΟΚ πιέζει τον Κάρλος Σαμπράνο να πει το «ναι» και να αφήσει τη Ρούμπιν Καζάν. Υπάρχουν και κάποιες ακόμη επιλογές, αλλά ο Περουβιανός είναι η πρώτη επιλογή.

Σχετικά με την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, σύμφωνα με το Sportime εξετάζεται ο Σεκού Σανόγκο. Ο 28χρονος Ιβοριανός ανήκει για άλλα τρία χρόνια στη Γιουνγκ Μπόις, με την οποία είχε 29 εμφανίσεις και 3 γκολ την τελευταία σεζόν.

Τέλος, μετά τους Ουάρντα και Κοροβέση, που αποχώρησαν για την Αλ Φατέ της Σαουδικής Αραβίας (ως δανεικός) και τον Πλατανιά (ως ελεύθερος) αντίστοιχα, είναι πιθανό να παραχωρηθεί και ο Έργκους Κάτσε ξανά δανεικός. Για τον Αλβανό μέσο υπάρχει ενδιαφέρον από την Πορτογαλία, σύμφωνα με τη SportDay.