Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Αλυτρωτικός χάρτης της λεγόμενης "Μεγάλης Μακεδονίας" δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα Toronto Star του Καναδά

Αναδημοσίευση από τη σελίδα @history.of.macedonia 
Αλυτρωτικός χάρτης της λεγόμενης "μεγάλης Μακεδονίας" δημοσιεύτηκε χθες στην Toronto Star, την εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στον Καναδά.
Έτσι εκατομμύρια αναγνώστες στον Καναδά είδαν στην εφημερίδα εκτός του χάρτη κ διάφορα άλλα προπαγανδιστικά κείμενα για την Μακεδονία, τα οποία αποτελούν μέρος πληρωμένης "διαφήμισης" από οργάνωση της σκοπιανής διασποράς.
Nα πούμε εδώ ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Παρόμοιες "διαφημίσεις"... που περιέχουν αλυτρωτικούς χάρτες της Μακεδονίας δημοσιεύονται από την συγκεκριμένη εφημερίδα σχεδόν κάθε χρόνο.
Αλήθεια, αν η διασπορά μιας αραβικής χώρας πλήρωνε για να δημοσιευτεί διαφήμιση στην εφημερίδα, με χάρτη που περιείχε κ εδάφη του Ισραήλ να "ανήκουν" στην αραβική χώρα, η Toronto Star θα την δημοσίευε;
freepen.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: