Οι "μεγάλοι" προτείνουν κατάργηση των playoffs

0
Tη Δευτέρα (17/7) αντιπροσωπεία των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχουν συνάντηση με τη Nova, προκειμένου να δουν αν υπάρξει συμφωνία. Αυτή τη στιγμή η έναρξη του πρωταθλήματος είναι στον "αέρα", αφού το συνδρομητικό με τη Λίγκα δεν συμφωνούν...


Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, κατόπιν κοινής γραμμής των ιδιοκτητών τους, έχουν συμφωνήσει να προτείνουν στη Nova την κατάργηση των playoffs ενόψει του προσεχούς πρωταθλήματος. Δηλαδή 30 αγωνιστικές και... τέλος, κόντρα στην πρόταση που είχε περάσει προ μηνών, δηλαδή να συμμετέχει και ο πρώτος της κανονικής διάρκειας στο μίνι πρωτάθλημα.

Η Nova προτείνει μείωση στα χρήματα και προφανώς και οι ομάδες θα ρίξουν στο τραπέζι το επιχείρημα ότι δεν είναι δυνατόν να βγάλουν τη σεζόν και με playoffs, άρα να πάνε σε μια συμφωνία δίχως την πραγματοποίηση του μίνι πρωταθλήματος.  Ενδεχομένως και να είναι κίνηση στρατηγικής αυτή, αλλά είναι δεδομένο ότι οι 4 μεγάλοι αυτό έχουν συνεννοηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι αφού θα υπάρξει τη Δευτέρα (17/7) η συνάντηση με τη Nova, την Τετάρτη (19/7) θα γίνει νέο διοικητικό συμβούλιο στη Super League, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για την κουβέντα που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η συμφωνία Nova - Λίγκας μοιάζει επιτακτική αυτή τη στιγμή για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)