Ραμαζότι και Ρέμος «βούλιαξαν» το Nammos στην Μύκονο από κόσμο και εισπράξεις

0
Σταθερή παρουσία οι εφοριακοί, και οι πλούσιοι Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες που κατέλαβαν τα τραπέζια των 15.000 ευρώ – Άγγιξε τα 2 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αναμονή στην είσοδο του Nammos το βράδυ της Πέμπτης ξεπερνούσε τα τριάντα λεπτά, όμως αυτό ήταν το τελευταίο που ένοιαζε όλους όσοι στριμώχνονταν, κυρίους, κυρίες, νεαρές καλλονές αλλά και οικογένειες...
Η συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι αποδείχτηκε καταλυτική, αφού μέχρι το ξημέρωμα, πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα “βούλιαξαν” την Ψαρού σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και εισπράξεων.



Ο συνολικός απολογισμός της βραδιάς σε αριθμούς ζαλίζει, αφού ο τζίρος μέχρι τις πέντε και μισή το πρωί είχε αγγίξει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ κάποιοι έλεγαν ότι μπορεί και να τα ξεπεράσει.

Οι εφοριακοί που δίνουν ανελλιπώς το παρών στην συγκεκριμένη βραδιά εμφανίστηκαν στην ώρα τους, είχαν τραπέζι και οι κυρίες της 8μελούς ομάδας επέλεξαν τουαλέτες για την περίσταση, ενώ οι φόροι που αναλογούσαν στο κράτος άγγιξαν το μισό εκατομμύριο ευρώ και διοχετεύτηκαν άμεσα σε ειδικό λογαριασμό.


Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες κατέλαβαν τα πρώτα τραπέζια ενώ ο μοναδικός Ελληνας που ήταν πάνω στο κύμα ήταν ο γνωστός Σέρος Μύρτας, που δίνει ανελλιπώς το παρών στην συγκεκριμένη συναυλία κάθε χρόνο.

Η οικογένεια Ζέιν είχε το πλέον κεντρικό τραπέζι και ο Αντώνης Ρέμος σε ένα από τα πολλά highlight της βραδιάς, αφιέρωσε τα “Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς” στην κόρη των Λιβανέζων κροίσων που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, Ταμάρα.

Η εμφάνισή του στην σκηνή, σήκωσε στον αέρα τους πάντες, μετά την εμφάνιση του Έρος Ραμαζότι, ο οποίος προσπάθησε να κερδίσει ένα κοινό, η πλειοψηφία του οποίου περίμενε τον Ρέμο για να “πάρει” μπροστά.

Από τον Έρος στον Αντόνιο!

Ο Ιταλός σταρ βγήκε ξαφνικά στην σκηνή, χωρίς καν μια εισαγωγή και προσπάθησε να συγχρωτιστεί με το κοινό, τραγουδώντας όμως λίγες από τις γνωστές του επιτυχίες και ένα ντουέτο με τον Ρέμο, το οποίο πρόβαραν στο σπίτι του ερμηνευτή στον Φωκό.

Ο Ραμαζότι χορεύει και φωνάζει Μύκονος με συνεργάτες του:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)