Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο οίκος ανοχής και οι καθηγήτριες

Κάποιος αποφασίζει  να ανοίξει οίκο ανοχής, οπότε έβαλε μοντέλα στον 1ο όροφο, νοικοκυρές στον 2ο και καθηγήτριες στον 3ο όροφο. Το μπουρδέλο έκανε εγκαίνια και όλα πήγαιναν μια χαρά..

Την πρώτη βδομάδα τα μοντέλα έκαναν εισπράξεις 1.000 ευρώ, όσο και οι νοικοκυρές ενώ οι καθηγήτριες 3.000 ευρώ, δηλαδή 3 φορές περισσότερα από τις υπόλοιπες...


Τη δεύτερη βδομάδα τα μοντέλα έκαναν εισπράξεις 1.500 ευρώ, οι νοικοκυρές παρέμειναν στα 1.000 ευρώ, ενώ οι καθηγήτριες τις άφησαν ξανά όλες πίσω με εισπράξεις 3.000 ευρώ.

Το αφεντικό δεν μπορούσε να καταλάβει τις διαφορές στις εισπράξεις, οπότε αποφάσισε να ρωτήσει έναν πελάτη που ερχόταν καθημερινά .

«Πες μου σε παρακαλώ γιατί πηγαίνεις πάντα στις καθηγήτριες και δεν δίνεις σημασία στα μοντέλα ή στις νοικοκυρές;»

«Ε, να», λέει αυτός. «Την πρώτη μέρα διάλεξα ένα μοντέλο, γιατί ήταν πιο σέξι. Ομως όλη την ώρα γκρίνιαζε μην κάνεις το ένα, όχι εκείνο, πρόσεχε θα μου σπάσεις το νύχι, μη θα χαλάσουν τα μαλιά μου…»

Την δεύτερη μέρα δοκίμασα μια νοικοκυρά. Αυτή ήταν συνέχεια «Κατέβα απ” το κρεβάτι, μόλις το έστρωσα. Μην πατάς στον καναπέ, είναι καινούργιος. Πρόσεχε να μη χαλάσει αυτό, μα γιατί είσαι τόσο απρόσεκτος…»

Αντίθετα όσες καθηγήτριες έχω δοκιμάσει, είναι πάντα οι καλύτερες. Φαντάσου ότι μόλις τελειώνω με ρωτάνε αμέσως: Το καταλάβες, ή να το κάνουμε πάλι για να το μάθεις καλύτερα;»
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: