Έπεσαν ως και τα πατώματα της Βουλής από τα γέλια με την απίθανη ατάκα του επικίνδυνου Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
Ελιωσαν τα πατώματα της Βουλής από τα γέλια. Γέλασε μέχρι και το παρδαλό κατσίκι, κυριολεκτικά. Αυτή τη φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του.

Τι βγήκε και είπε ο άτιμος, αποδεικνύοντας ότι είναι ποτισμένος με κομματικό μίσος και ακροδεξιά θολούρα;


Ότι η ρήτρα ανάπτυξης, που μπήκε στη συμφωνία για το ελληνικό χρέος είναι… κακό πράγμα!Και ότι δηλαδή η γαλλική πρόταση που υιοθετήθηκε στο τελευταίο Eurogroup δεν συμφέρει την Ελλάδα! (Θυμίζουμε ότι μιλάμε για την πρόταση που έκανε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, και στην οποία ο Σόιμπλε είπε όχι από την πρώτη στιγμή! Και όμως, αυτή η πρόταση υιοθετήθηκε στο Eurogroup).

Ε, λοιπόν, τότε ήταν που ξέσπασαν στα γέλια όλοι στην αίθουσα! Για την ακρίβεια, γελούσαν μόνο οι κυβερνητικοί βουλευτές ενώ οι Νεοδημοκράτες έμειναν απορημένοι και σιωπηλοί… για να δουν πού το πάει ο άνθρωπος! Κάποιοι από αυτούς, βέβαια, έκρυψαν το πρόσωπό τους στα μανίκια τους, και γέλασαν και αυτοί!!!

Είναι σαφές ότι η αντιπολιτευτική λογική της ΝΔ έχει υιοθετήσει στον απόλυτο βαθμό το λεγόμενο «σκληρό ροκ». Λέει ΟΧΙ σε όλα, χωρίς λογική και ειρμό. Απλά, λέει ΟΧΙ σε όλα. Τελεία. Τρέχοντας με φόρα σ’ αυτόν τον κατήφορο, άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταψήφισε τα θετικά αντίμετρα πριν από 2 μήνες. Τρέχοντας στον ίδιο κατήφορο, ήρθε και σήμερα να πετάξει τη νέα του ρουκέτα!

Το επιχείρημά του για την ακρίβεια ήταν ότι εφόσον δεσμευθήκαμε σε ρήτρα ανάπτυξης, αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε ανάπτυξη στη χώρα… δεν θα έχουμε παρεμβάσεις στο χρέος! Αρα, δεν πρέπει να χαίρεται η ελληνική κυβέρνηση για μια τέτοια εξέλιξη. Θα πρέπει να κλαίει, γιατί η ρήτρα ανάπτυξης… στην ουσία είναι κακό πράγμα, που μας επέβαλαν οι δανειστές, χωρίς να το θέλουμε εμείς!!! Αυτό είπε ο πανέξυπνος πολιτικός άνδρας, που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εντάξει, και η λογική έχει τα όριά της. Αυτό μόνο, ως απάντηση…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το toxwni.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)