Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Καφού του

Ο 24χρονος Πορτογάλος Καφού της Λοριάν είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα με τους κεντρικούς μέσους που έχει συνθέσει ο ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του να έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις για την απόκτησή του.

Πριν από λίγες ημέρες είχε καταγραφεί η πρόθεση των "ασπρόμαυρων" ν' αυξήσουν τις επιλογές των μέσων, βάζοντας στο κάδρο αφενός τον Μαρτέν αφετέρου τον Παλίνια...
, για τους οποίους έγινε μια πρώτη έρευνα αγοράς.

Ο... new entry της παρέας είναι ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, κατά κόσμον Καφού, ο οποίος ανήκει στη Λοριάν και έχει βρεθεί σε πρώτο πλάνο.

Προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα, ο Καφού δεν κατάφερε να φτάσει στη πρώτη ομάδα των αετών της Λισαβόνας και βρέθηκε στην Γκιμαράες, η οποία τον παραχώρησε στους "μπακαλιάρους" της Βρετάνης το περασμένο καλοκαίρι έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Η γαλλική ομάδα υποβιβάστηκε πέρυσι και έχει μπει σε διαδικασία "προσαρμογής" στα νέα δεδομένα, όντας ανοικτή σε κάθε πρόταση για ποδοσφαιριστές της. Όπως δηλαδή και τον Καφού, στην τιμή αγοράς του.

Ο Πορτογάλος, με 18 συμμετοχές πέρυσι στο Σαμπιονά και συνολικά 23 (2 γκολ - 3 ασίστ), έχει "γράψει" επίσης 30 συμμετοχές στα κλιμάκια της εθνικής Πορτογαλίας και 68 συμμετοχές (3 γκολ και 2 ασίστ) με την Γκιμαράες.

Πέρυσι ήταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών που εξέτασε η ΑΕΚ, όμως η τσιμπημένη τιμή του δεν άφησε περιθώρια σοβαρής ενασχόλησης.