Στο χέρι του ΠΑΟΚ οι Οτσόα και Ρέι

Ο κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους δυο βασικούς υποψήφιους τερματοφύλακες ολοκληρώθηκε, με τους ασπρόμαυρους να έχουν στα χέρια τους θετικές απαντήσεις και από τους δυο.

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα, αν και έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου το ενδιαφέρον που υπήρχε για εκείνον (από άλλες ομάδες) να μετουσιωθεί σε πρόταση που θα την χρησιμοποιούσε ως αντίβαρο σε αυτή του ΠΑΟΚ...
, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να αποδεχθεί τη πρόταση των ασπρόμαυρων.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκείνος που πίεσε προκειμένου να εξαντληθούν όλα τα (χρονικά και οικονομικά) περιθώρια, όμως όλο αυτό το διάστημα, στις εσωτερικές συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας, άκουσε πολλά για τον Ροντρίγκο Ρέι. Ο 26χρονος Αργεντινός έχει εδώ και μέρες πει το "ναι" και αυτό που μένει είναι το ποιον από τους δυο θα επιλέξει ο ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που τους έφερε στα... δικά του μέτρα.

Το θέμα του τερματοφύλακα αναμένεται να κλείσει σήμερα, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και επίσημα η υπόθεση Μακ.

Ο 26χρονος Σλοβάκος βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (5/7) στο Χορστ της Ολλανδίας έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων το ενδεχόμενο απόκτησης των δικαιωμάτων του.