Ομάδα έκανε μεταγραφή μετά από οκτώ χρόνια!

0
Λέτε τα όσα λέγονται για την τσιγκουνιά των Σκωτσέζων να μην είναι μόνο φήμες; Η Χάμιλτον πάντως, ποδοσφαιρικός σύλλογος της Σκωτίας, άνετα θα μπορούσε να είναι ιδιοκτησίας.. Εμπενίζερ Σκρουτζ! 

Ο σύλλογος της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ υιοθέτησε μία τακτική που ακολουθούν πολλές ομάδες ανά τον κόσμο...
, αυτή της απόκτησης δανεικών παικτών. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτα παράξενο ή μεμπτό.

Όταν όμως η εν λόγω τακτική γίνεται πάγια και τελευταία φορά που το Βρετανικό κλαμπ είχε αποκτήσει ποδοσφαιριστή ήταν οκτώ χρόνια πίσω, τότε ναι, είναι είδηση!

Από το 2009 συγκεκριμένα το κλαμπ της ομώνυμης πόλης αποκτούσε ποδοσφαιριστές που είτε ήταν ελεύθεροι, καλύπτοντας μόνο το συμβόλαιό τους ή προχωρούσαν σε δανεισμό, με τους παίκτες να επιστρέφουν με τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν στην ομάδα που ανήκουν. Έτσι διαμορφωνόταν το ρόστερ που συμπληρωνόταν με παίκτες από την ακαδημία.

Μετά από οκτώ χρόνια όμως η «κατάρα» έσπασε, καθώς η Χάμιλτον, όπως η ίδια ανακοίνωσε, απέκτησε από τη Λωζάνη τον 31χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό Χαβιέ Τομάς, ενώ τελευταίο απόκτημα ήταν ο τερματοφύλακας Τόμας Τσέρνι από τη Σίγκμα Όλομουτς.

Ο ίδιος ο Τομάς, ξαφνιασμένος από την είδηση, σχολίασε: «Είστε σίγουροι πως πλήρωσαν για τη απόκτησή μου; Εγώ δεν έχω ιδέα, δεν πιστεύω πάντως πως πλήρωσαν 50 εκατομμύρια, οπότε εντάξει»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)