Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Κατέβαλε δόση 2.5 εκατ ευρώ η Nοva – Απορίες στη Λίγκα

Σε μία κίνηση που προκάλεσε την απορία των ανθρώπων της Σούπερ Λίγκας προχώρησε η Nova. Το συνδρομητικό κανάλι κατέβαλε το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς του συνεταιρισμού. 

Την ίδια μέρα η Nova είχε προχωρήσει και σε εξώδικη απάντηση προς τη Λίγκα, με τα στελέχη της...
να τονίζουν πως τα χρήματα που αξιώνει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αφορούν ρήτρες και δεν είναι οφειλόμενα.

Στη Σούπερ Λίγκα απόρησαν όταν είδαν τα χρήματα στα ταμεία λέγοντας χαρακτηριστικά «πώς γίνεται να ισχυρίζεται εδώ και μέρες η Nova ότι δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, να στέλνει εξώδικη διαμαρτυρία και την ίδια μέρα να καταβάλει εκπρόθεσμη δόση 2.5εκατ. ευρώ; Tελικά, υπήρχαν ή όχι οφειλές;».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα συνολικά 6.5 που αξιώνει η Σούπερ Λίγκα τα 2.5 εκατ. ήταν αυτά τα οποία καταβλήθηκαν σήμερα από το συνδρομητικό κανάλι, ενώ τα υπόλοιπα αντιστοιχούν σε ρήτρες που –κατά τη Nova- παρακρατήθηκαν νόμιμα από το περσινό πρωτάθλημα.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: