Βγάζει στο… σφυρί τα ματς η Nova;

0
Νέο σενάριο κυκλοφορεί εσχάτως για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Την ώρα που η απόσταση στα «θέλω» της διοργανώτριας Αρχής και της Nova είναι πολύ μεγάλη, το συνδρομητικό κανάλι εξετάζει μια ακραία λύση. Σύμφωνα με τη «Live Sport», το κανάλι της Κάντζας δείχνει διατεθειμένο να πουλήσει δύο ματς κάθε αγωνιστικής της νέας σεζόν σε άλλο κανάλι....
, ώστε να έχει έξτρα έσοδα και να μειώσει το κόστος των δικών της παραγωγών. Το σενάριο συζητείται στους κόλπους της Λίγκας, αν και δεν είναι κάτι που την αφορά άμεσα, καθώς το θέμα που την «καίει» είναι να μην μειωθούν δραματικά τα δικά της έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να μάθει άμεσα πού θα «κλειδώσει» η συμφωνία για να γνωρίζει τα πόσα λεφτά θα εισπράξει την αγωνιστική χρονιά που έρχεται.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στη Live, δύο μεγάλες ΠΑΕ, βλέποντας ότι η συνεργασία με τη Nova δεν είναι στα καλύτερά της, φέρονται να είναι σε συζητήσεις με άλλο κανάλι για την προοπτική συνεργασίας από το 2018-19.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη έγινε συζήτηση στο ΔΣ της Λίγκας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και στις σκληρές διαπραγματεύσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η Nova θέλει ψαλίδι 18% στα χρήματα που προτείνει στον συνεταιρισμό και η Διοργανώτρια Αρχή επιδιώκει να γίνει 8% μείωση με την προϋπόθεση να δώσει άμεσα το συνδρομητικό κανάλι τα 6,5 εκατ. ευρώ που χρωστάει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)