Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

BOMBA ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

 Ελλην Φορολογούμενος

Την "αναγκαία νομοθετική πρωτοβουλία, ώστε στις νέες σειρές των έφεδρων υπηρετούντων στον Ελληνικό Στρατό μαζί με το απολυτήριο που θα λαμβάνουν οι ίδιοι , με την ολοκλήρωση της θητείας τους , να λαμβάνει και ένα ακόμα απολυτήριο....  η μητέρα τους.
Η ΝΔ είναι σύμφωνη με την σημερινή απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ . Καμένου και ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για την νομοθετική ρύθμιση του ζητήματος.
Η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε συνταγματικό και νόμιμο το νομοθετικό πλαίσιο της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ . Άρα θα προχωρήσει και άμεσα η υλοποίηση του εν λόγο μέτρου.
Παρουσιάστηκε μάλιστα και το πρώτο απολυτήριο που θα λάβει η πρώτη ελληνίδα μάνα του στρατευμένου κανακάρη της.
Το σκεπτικό της απόφασης βασίστηκε στο γεγονός ότι , η πιο γλυκιά, πιο όμορφη, πιο τρυφερή λέξη στον κόσμο, είναι η ......
λέξη ΜΑΜΑ ,  άσχετα εάν διαθέτει και τη «σκοτεινή» πλευρά της . Η απόφαση του ΥΠΕΘΑ κατανοεί κάποια από τα ιδιαίτερα γνωρίσματα της βιολογικής μητέρας, π.χ. την εμπειρία της, τον εποπτικό της ρόλο, την υπεύθυνη θέση της, τον προστατευτισμό της, την αυθεντικότητά της , τις γνώσεις της επί παντός επιστητού, καθώς επίσης και της δυνατότητας που έχει να αντιλαμβάνεται τα πάντα γύρω από τον γιό της.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: