Ο Χάσι είναι «σκληρός» τύπος…

0
• Θα ήταν κουτό να ψάχναμε να βρούμε την άποψη των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για τον Μπέσνικ Χάσι μετά από μόλις δύο ημέρες συνεργασίας μαζί του. Δεν έχει κανένα νόημα να μπεις καν σε διαδικασία να ρωτήσεις τώρα κάποιον ερυθρόλευκο αν θεωρεί καλό, μέτριο η, κακό προπονητή τον Κοσοβάρο...


• Νομίζω, όμως, ότι έχει ένα νόημα η καταγραφή της πρώτης εντύπωσης των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και γενικά όλων στον Ρέντη για τον καινούριο προπονητή της ομάδας από την άποψη του τι τύπος είναι. Και η πρώτη αίσθηση για τον Χάσι είναι ότι πρόκειται για ένα «σκληρό» προπονητή, ένα όπως λέμε tough guy! Με την πραγματική έννοια της φράσης, όχι το «κακό παιδί» η, το «βαρύς άντρας», που είναι η μεταφορική έννοια της.

• Για ένα σκληρό προπονητή, δηλαδή για ένα προπονητή αυστηρό σε θέματα πειθαρχίας και απαιτήσεων από τους παίκτες, αλλά κι απ΄ όλους στο Ρέντη. Δεν τους μοιάζει για ένα προπονητή λίγο «χαλαρό» η, κάπως «μαλακό», αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Σχημάτισαν ως πρώτη εικόνα αυτή: του σκληρού τύπου, που θέλει να γίνονται τα πράγματα, όπως ο ίδιος επιθυμεί κι όχι όπως έχει μάθει ο καθένας.

• Εντάξει, νωρίς είναι ακόμη, αλλά εγώ αναφέρομαι στην παράμετρο χαρακτήρα του προπονητή και στην αρχική εικόνα. Απλά νομίζω ότι έχει μία σημασία κι ένα ενδιαφέρον κι αυτή η παράμετρος, ειδικά όταν μιλάμε για έναν προπονητή εν πολλοίς άγνωστο στους περισσότερους από εμάς.

• Τα υπόλοιπα για τη δουλειά του, επί της…προετοιμασίας, αλλά νομίζω ότι ο Χάσι γενικότερα τέτοια εικόνα θα μας βγάλει τουλάχιστον σαν προσωπικότητα: του σκληρού τύπου κι όχι του τύπου που θα κάνει εύκολα πολλές υποχωρήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)