Αυτά αποφάσισαν Αλαφούζος – Ουζουνίδης

0
Τις λεπτομέρειες για το αγωνιστικό πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσει ο Παναθηναϊκός στην νέα αγωνιστική σεζόν συζήτησαν σήμερα το μεσημέρι οι Γιάννης Αλαφούζος και Μαρίνος Ουζουνίδης...


Όπως μετέφερε λοιπόν ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, στην συνάντηση εκτός από τον ιδιοκτήτη και τον τεχνικό της ομάδας συμμετείχαν και άλλα στελέχη της «πράσινης» ΠΑΕ.

Στο τραπέζι σαφώς και έπεσε το θέμα με τον Μάρκους Μπεργκ και αποφασίστηκε τόσο στην περίπτωση του Σουηδού όσο και στις υπόλοιπες υποθέσεις που ενδέχεται να ανοίξουν να τηρηθεί η ίδια πολιτική. Δηλαδή, όσοι αποχωρήσουν θα αντικατασταθούν με παίκτες ανάλογων δυνατοτήτων αλλά με μικρότερο κασέ. 

Επίσης, αναμένεται να προκύψουν άμεσα ειδήσεις σχετικά με το πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Άλτμαν και Κολοβέτσιου, αναμένεται να προχωρήσουν κανονικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Από εκεί και πέρα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μπορεί να συνεχίσει στο ρόστερ ο Πολ Εμποκού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)