Αυτόν ψάχνει ο ΠΑΟΚ!

Πιεστικός αρχίζει να γίνει ο χρόνος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να βρει τον επόμενο προπονητή του μετά τον επικείμενο διαζύγιο με τον Βλάνταν Ίβιτς. 

Ο Λούμπος Μίχελ ψάχνει τον διάδοχο του Σέρβου τεχνικού, έχοντας τρία πράγματα στο μυαλό του: πετυχημένος, ελεύθερος και με προσιτό κασέ...
 Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής, λοιπόν, εξετάζει όλες τις περιπτώσεις με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έχοντας παράλληλα συχνή επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη που ενημερώνει για τις επαφές.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Μίχελ εξετάζει λύσεις από τη Ρωσία και την Ουκρανία, αγορές που γνωρίζει πολύ καλά και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους εκεί παράγοντες των ομάδων.

Δύο από τα ονόματα που ακούστηκαν είναι ο Βέλγος Φρανκ Βερκότερεν, ο οποίος δούλεψε στην Κρίλια Σοβιέτοφ, και ο Ουκρανός Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στην Ντιναμό Κιέβου.

Στη λίστα, παράλληλα, υπάρχει και η περίπτωση του Χουάντε Ράμος, ο οποίος είχε ξεχωρίσει στην Σεβίλλη και είχε κατακτήσει δύο Κύπελλα UEFA, και στη συνέχεια πέρασε από Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚ Μόσχας και Ντνίπρο.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως σύντομα ο Λούμπος Μίχελ θα καταλήξει στην τελική επιλογή του, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.