Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

"δεν την ακούει¨

Ελλην Φορολογούμενος
 
Η έκφρασις "δεν την ακούει¨ παναπεί Δεν αντιδρά το υποκείμενον. Δεν νογάει ο τζες.Δεν έχει την προσδοκώμενη μεταβολή συμπεριφοράς παρά τας σχετικάς ενέργειας , πιο πίσιμα ναούμε. 
Αναποτελεσματική παρέμβαση μεταβολής ιδιοτήτων της ύλης μέσω σταδιακής προσθήκης βελτιωτικών: όσο και να βάλεις σ΄αυτην την μαμημλένη την διαπραγμάτευσις ,η κατάσταση παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη , τα μεμέτια θέλουν τα πάντα.
Μολονότι κουταλάκι - κουταλάκι, έχει προσθέσει μισό πακέτο αλάτι, ο καημένος ο Ανα(ν)-στασιάδης , μοιάζει ακόμα ανάλατο, 
Αναστασιάδη , παλικάρι μου, καταλαβαίνεις τώρα τι πάμε να κάνουμε; Να βάλουμε γιαγκίνι στα καλά καθούμενα; Πριν να το .......πούμε, πρέπει να βεβαιωθούμε. Σπίτι πάμε να διαλύσουμε! Κι επειδή σε ξέρω... Λέγε. Ορκίσου! Ορκίσου ότι ένιωσες σωστά ό,τι είδες και δεν ήταν πάλι φαντασίες της αφηρημάδας σου.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: