Θέλουν να κατεβάσουν το Στρατό στο δρόμο για το μάζεμα των σκουπιδιών, ενάντια στους απεργούς;

0
Δεν είναι η πρώτη φορά που σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το στρατό ως απεργοσπαστικό ή/και κατασταλτικό μηχανισμό ενάντια στην απεργία των εργαζόμενων στην αποκομιδή των σκουπιδιών. Βλ. πατην παλιότερη ανακοίνωση, http://diktiospartakos.blogspot.gr/2011/10/500.html, που καταλήγει στο πώς αυτοί οι σχεδιασμοί παραβιάζουν ακόμα και το Σύνταγμα, και οι φαντάροι πρέπει να τους αρνηθούν. Καλυπτόμενοι από το νόμο, αλλά όχι για νομικούς λόγους....

Να αρνηθεί το στρατιωτικό προσωπικό να στραφεί ενάντια στην εργατική τάξη και τη πληττόμενη κοινωνική πλειοψηφία.
Έξω ο Στρατός από τις Απεργίες!!!
Ανοιχτό το ενδεχόμενο επέμβασης του στρατού για την αποκομιδή των σκουπιδιών

Αν και από την κυβέρνηση εκτιμούν πως μετά την αυριανή κινητοποίηση θα ολοκληρωθεί ο απεργιακός κύκλος στο τομέα της καθαριότητας των δήμων, φαίνεται πως ήδη στο Μαξίμου έχουν επεξεργαστεί το plan B, έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών όταν ερωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση ο στρατός να επέμβει για την αποκομιδή των σκουπιδιών, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, απάντησε πως ''δεν έχω να κάνω κάποια ανακοίνωση, θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους κρατικούς μηχανισμούς, που μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία''.


Αποκλείοντας την επιστράτευση, η οποία έχει καταργηθεί, ο κ. Τζανακόπουλος συμπλήρωσε πως η πολιτεία θα σταθμίσει την κατάσταση μετά την απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης.

diktiospartakos.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)