Ο Δημητράκης αναρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ πόνεσε κι όταν τον έλουσε ο Κλάους άρχισε την κλάψα


[Πρώτη φορά πρέπει να άκουσε βρισίδια ο Σαραβάκος στη ζωή του... άλλες φορές όταν προκαλούσε του πέταγαν λουλούδια]

Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έχουν διαταραχθεί μετά τα παιχνίδια των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και για τα πλέι οφ της Superleague. Η αντιπαλότητα είναι πολύ μεγάλη, με τα "επεισόδια" ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι πάρα πολλά...

Μετά τη λήξη του χθεσινού (31/5) αγώνα στην Τούμπα, ο Δημήτρης Σαραβάκος είδε τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, να φωνάζει στους διαιτητές του αγώνα, θεωρώντας ότι ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε.

Ο Σαραβάκος κάνοντας τον ηλίθιο δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο αυτής της έντασης και απευθυνόμενος στα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού αναρωτήθηκε φωναχτά για να τον ακούσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Τι κάνει αυτός; Γιατί βρίζει; Τι έχει πάθει; Τόσο πολύ τον πόνεσε;".

Ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, άκουσε τα λόγια του Σαραβάκου κι άρχισε να τον βρίζει όπως ζητούσε ο οργανισμός του: "Άντε γα..σου, γ..ώ το σπίτι σου, γ..ω το μ…ι της μάνας σου", είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ στον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού.

"Τι είπες ρε", είπε ο Σαραβάκος, εξοργισμένος από την απάντηση του Αθανασιάδη. Η κατάσταση δεν ξέφυγε περισσότερο κι εκτονώθηκε γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αφού ο Δημητράκης εφάρμοσε το γνωστό "κρατάτε με για να μη δείρω όλη την Τούμπα"