«Ανακοίνωσε τον Μπεργκ η Αλ Αΐν», γράφουν τα αραβικά ΜΜΕ!

0
Την ώρα που ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει εξαφανισμένος και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ενώ ο μάνατζέρ του διαβεβαίωνε χθες στον Νίκο Λυμπερόπουλο ότι δεν έχει τίποτε παραπάνω στα χέρια από κάποιες απλές κρούσεις από Άραβες και Κινέζους, τα ΜΜΕ στα Εμιράτα μιλούν πλέον για ανακοίνωση της μεταγραφής!...


Η ιστοσελίδα dubaisports.ae γράφει ότι «η Αλ Αΐν ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τον αιχμή του δόρατος του Παναθηναϊκού, τον Σουηδό Μάρκους Μπεργκ. Η διοίκηση οργανώνει άμεσα συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τον παίκτη στα ΜΜΕ».

Το σάιτ koora.com αναφέρει πως «η Αλ Αΐν ανακοίνωσε τον Σουηδό Μάρκους Μπεργκ για 2 χρόνια με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο. Ο παίκτης είναι στα Εμιράτα και υπέγραψε. Το κλαμπ ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το σάιτ elsport.com: «Ανακοίνωσε τον Μάρκους Μπεργκ η Αλ Αΐν. Ο Σουηδός επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και είναι το δεύτερο απόκτημα της ομάδας μετά τον Ιάπωνα Τσουκάσα Σιοτάνι».

Το απίθανο της ιστορίας, πάντως, είναι ότι παρότι τα αραβικά ΜΜΕ μιλούν για «ανακοίνωση της μεταγραφής», στους επίσημους λογαριασμούς της Αλ Αΐν στο Twitter και στο Instagram δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για τον Μπεργκ!

Επιπλέον, η επίσημη ιστοσελίδα της Αλ Αΐν παρουσιάζεται «κατεβασμένη», ενώ στα γραφεία του συλλόγου δεν απαντά κανείς στα τηλεφωνήματα! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι Άραβες δημοσιογράφοι δεν μπορούν να έχουν επίσημη ενημέρωση από τους ιθύνοντες της Αλ Αΐν την οποία παρουσιάζουν ενδεχομένως ως «ανακοίνωση».

Είναι σίγουρο άλλωστε ότι ο Μάρκους Μπεργκ, η σύζυγός του και ο μάνατζέρ του ταξίδεψαν στα Εμιράτα εν αγνοία του Παναθηναϊκού, που έμαθε από τα ΜΜΕ για την επικείμενη μετακόμιση του Σουηδού στην Αλ Αΐν στο πλαίσιο ενός «χρυσού» deal (3 εκατ. τον χρόνο για τον Μπεργκ συν το 15% επί του ποσού της ρήτρας που θα πληρώσουν οι Άραβες).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)