Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. "ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΧΡΕΟΥΣ" ΜΕ...ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ!


Ευτυχώς που οι δανειστές καθόρισαν τα μέτρα που θα...ελαφρύνουν το χρέος μας...με δικά μας λεφτά:
Από την ανακοίνωση του Eurogroup που...νικήσαμε:

"Το Eurogroup είναι έτοιμο να εφαρμόσει, με την επιφύλαξη του τελικού DSA, την επέκταση των μέσων σταθμισμένων λήξεων (WAM) και μία περαιτέρω αναβολή του επιτοκίου και της απόσβεσης του EFSF από 0 έως 15 έτη. Όπως συμφωνήθηκε τον Μάιο του 2016, αυτά τα μέτρα δεν θα συνεπάγονται επιπλέον κόστος για άλλα δικαιούχα κράτη μέλη"....

Μάλιστα.Συμφώνησαν να επιμηκύνουν τη λήξη των ομολόγων (από...0 έως 15 έτη,γεγονός που ουσιαστικά σημαίνει "ρήτρα ανάπτυξης" από την ανάποδη γιατί αν η οικονομία αναπτύσσεται η λήξη των ομολόγων...δεν θα επεκτείνεται) με τον όρο πως η όποιες "ζημιές" καταγραφούν για τους δανειστές...θα πληρωθούν από την Ελλάδα!

Φέρτε...τις γραβάτες του Καμένου για να τις φορέσουν οι oikositistas!😬🤓

Υ.Γ. Επιμήκυνση χρέους με πληρωμή των τόκων και πληρωμή και της "ζημιάς" από την επιμήκυνση κάνουν μόνο...οι τοκογλύφοι και με τέτοιους μπλέξατε το λαό ρε #ξεφτίλες (παλιοί και καινούργιοι)!

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: