Εκεί εστιάζει ο Μίχελ για αντι-Ίβιτς

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η αυριανή ημέρα στον ΠΑΟΚ, καθώς αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Βλάνταν Ίβιτς με τον Λούμπος Μίχελ αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη. 

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος τεχνικός αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς αύριο θα επισφραγιστεί το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές...
 Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να σημειωθεί ανατροπή και ο 40χρονος προπονητής να παραμείνει στην Τούμπα, όμως όλα θα κριθούν και από τις διαθέσεις του Σαββίδη.

Μέχρι στιγμής, πάντως, εκείνο που φαίνεται είναι πως ο Μίχελ έχει ξεχωρίσει κάποιους προπονητές, έχοντας ως προτεραιότητα την προϋπηρεσία και το κασέ, ενώ στη συνέχεια βάζει σε πρώτο πλάνο προπονητές που έχουν ως φιλοσοφία τη δημιουργία επιθετικών ομάδων.

Επίσης, ένας από τους άξονες του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Ίβιτς να συνεχίσει το έργο του, με την ομάδα που θα έχει στη διάθεσή του και να γίνουν μερικές προσθήκες, όπως ήταν ο αρχικό προγραμματισμός με τον Σέρβο προπονητή.