Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Οι 5... ιδιαίτεροι χάρτες που δεν μας δίδαξαν στο σχολείο!

Η Γεωγραφία διδάσκει στους μαθητές των σχολείων τα κράτη, τις πρωτεύουσες, τον πληθυσμό, τις χώρες που συνορεύουν μεταξύ τους, ακόμη τη μορφολογία του εδάφους, τα ποτάμια, τις λίμνες και το υψόμετρο των βουνών.
 Αυτό, βέβαια, είναι το κλασικό μάθημα της Γεωγραφίας, που γίνεται μέσα από τους συνηθισμένους χάρτες....
Υπάρχει, όμως, και ένα πιο… προχωρημένο μάθημα για ενηλίκους που διδάσκεται εκτός σχολείων, μέσα από μια σειρά “εκκεντρικών” χαρτών. Αναρωτηθήκατε ποτέ, για παράδειγμα, πώς είναι το μέγεθος του πέους ή του στήθους σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο; Ποιες χώρες “χαμογελούν” περισσότερο από τις άλλες; Πόσο έξυπνοι είναι οι συμπατριώτες σας σε σύγκριση με τα άλλα έθνη; Κανείς δεν σας τα δίδαξε όλα αυτά στο σχολείο; Εμείς σας παρουσιάζουμε τους 5 πιο “διασκεδαστικούς” χάρτες που θα λύσουν όλες τις απορίες σας!
1. Χάρτης μεγέθους στήθους
2. Χάρτης... ευτυχίας
3. Χάρτης κοινωνικής δικτύωσης
4. Χάρτης IQ
5. Χάρτης μεγέθους ανδρικού μορίου
Πηγή: perierga.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: