Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

24ωρη προστασία σε Κουκουλάκη με εντολή ΓΑΔΑ!

Είναι μια είδηση που καταδεικνύει ότι δεν έχει γίνει τίποτα ρόδινο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Κουκουλάκης, όταν βρίσκεται στην Αθήνα, φυλάσσεται από αστυνομικούς για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πρόκειται για μια εντολή από τη ΓΑΔΑ η οποία εφαρμόζεται...
, όταν το μέλος της ΚΕΔ, ταξιδεύει στην πρωτεύουσα από το Ηράκλειο που είναι η μόνιμη κατοικία του.

Μάλιστα, βάσει της εντολής αυτής, σε κάθε επίσκεψή του ο Μιχάλης Κουκουλάκης διαμένει σε διαφορετικό ξενοδοχείο, έτσι ώστε να μην μπορεί να βρει κάποιος τα ίχνη του. Ανάλογα με το ξενοδοχείο που επιλέγει, το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα υποχρεούται να αναλαμβάνει την φύλαξή του, με αστυνομικούς να πραγματοποιούν περιπολίες και να είναι επιφορτισμένοι με την προστασία του.

Φυσικά, πρόκειται για μια είδηση η οποία συγκλονίζει, ειδικά αν θυμηθούμε τα όσα έγιναν από «αγνώστους» κατά του Γιώργου Μπίκα (εμπρησμός του σπιτιού του) αλλά και του Γιάννη Τσαχειλίδη όταν οι ήταν υποψήφιοι για να αναλάβουν επικεφαλής της ΚΕΔ.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: