Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)

0
Ήξερες ότι μπορείς να έχεις απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό σου με ένα πολύ απλό, εύκολο και έξυπνο τρόπο; Κι όμως, με τη χρήση μιας πολύ γνωστής VPNεφαρμογής, έχεις την ικανότητα να συνδέεσαι στο διαδίκτυο απ’ όπου κι αν είσαι, εντελώς δωρεάν και για όση ώρα θέλεις.
Δυστυχώς, ο παρακάτω τρόπος που θα αναλύσουμε στο άρθρο δεν λειτουργεί για όλες τις συσκευές και τις εταιρείες, αλλά αν η συσκευή σου έχει Android....
λειτουργικό σύστημα (4.0 έκδοση και νεότερη) και είσαι στην Cosmote (What’s Up ή Cosmoκάρτα), στην Wind ή στην Vodafone (Frog ή CU), τότε δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
Η ομάδα και η ιστοσελίδα του Tsouk.gr δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιεσδήποτε συνέπειες, νομικές και μη, από τη χρήση των παρακάτω μεθόδων.
Εφόσον λοιπόν έχουμε ξεκαθαρίσει την θέση μας, πάμε να δούμε στον οδηγό πως μπορείς να έχεις απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό.

Κατέβασμα εφαρμογής

Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)
Αρχικά, θα χρειαστεί να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την εφαρμογή Psiphon 113 – αλλά όχι από το Play Store. Στο Play Store υπάρχει η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής η οποία δεν παρέχει απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό.Εναλλακτικά λοιπόν θα χρειαστεί να κατεβάσεις το .APK αρχείο της παλαιότερης έκδοσης του Psiphon, την 113.
Το .APK αρχείο είναι ελεγμένο για ιούς και malware και είναι απόλυτα ασφαλές για εγκατάσταση στην συσκευή σου. Φυσικά, μπορείς να το σκανάρεις και ο ίδιος σου.
Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)

Εγκατάσταση εφαρμογής

Μόλις ολοκληρωθεί το κατέβασμα κάνε κλικ πάνω στο αρχείο για να εγκαταστήσεις την εφαρμογή.
Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)
Αν σου εμφανιστεί ένα παραθυράκι που αποκλείει την εγκατάσταση, τότε θα χρειαστεί να πας στις ρυθμίσεις της συσκευής σου και να ενεργοποιήσεις την επιλογή «Άγνωστες πηγές» για να σου δοθεί η ικανότητα να εγκαταστείς εφαρμογές εκτός του Play Store.
Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)
Μόλις ενεργοποιήσεις την επιλογή ‘Άγνωστες πηγές‘ μπορείς να προχωρήσεις κανονικά στην εγκατάσταση της εφαρμογής.
Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)
Επέλεξε ‘Εγκατάσταση’.
Περίμενε έως ότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Κάνε κλικ στην επιλογή ‘Άνοιγμα‘.
Μόλις η εγκατάσταση ολοκληρωθεί, άνοιξε την εφαρμογή και συμπλήρωσε τις παρακάτω πληροφορίες:
Στο Proxy Type επέλεξε την επιλογή: Real Host
Στο Proxy Server βάλε:
  • m.whatsup.gr για What’s Up
  • myinternet.cosmote.gr για Cosmoκάρτα
  • m.whatsup.gr για Frog
  • myusage.vodafone.gr για Vodafone
  • gint.b-online.gr – για Wind
Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)
Μόλις συμπληρώσεις τα παραπάνω στοιχεία, κατέβα προς τα κάτω και επέλεξε το ‘ΟΚ‘. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο με δύο επιλογές:
Η επιλογή Tunnel Whole Device σου δίνει την ικανότητα να έχεις απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό. Με άλλα λόγια, σε ολόκληρη την συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών.
Η επιλογή Use Psiphon Browser Only σου δίνει την ικανότητα να έχεις δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ μόνο στον browser (περιηγητή) σου.
Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)
Μόλις επιλέξεις μια από τις δύο επιλογές, στη συνέχεια θα μεταφερθείς στην αρχική σελίδα της εφαρμογής. Από εκεί, αν επιλέξεις το ‘Stop‘ η εφαρμογή θα σταματήσει να σου παρέχει δωρεάν ίντερνετ. Αν επιλέξεις ‘Open Browser’ θα ανοίξει τον browser της συσκευής σου. Μπορείς φυσικά να ελαχιστοποιήσεις την συσκευή χωρίς να πατήσεις ‘Stop‘ και να ξεκινήσεις να σερφάρεις στο διαδίκτυο.
Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)
Σημείωση: Αν εμφανιστεί ένα παραθυράκι που σου ζητάει να δώσεις άδεια στην εφαρμογή για να ρυθμίσει μια σύνδεση VPN, επέλεξε ‘ΟΚ‘.
Απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό (2017)

Δωρεάν απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό – Αρνητικά

Όπως καταλαβαίνεις, τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτόν τον κόσμο και ως εκ τούτου, το απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό κρύβει και τα δικά του αρνητικά θεματάκια από πίσω.
Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζεις πως δεν είναι παράνομο να χρησιμοποιείς το Psiphon και τις λειτουργίες του, αλλά δεν είναι ούτε και νόμιμο να έχεις δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ. Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι πως τα στοιχεία και η τοποθεσία σου είναι κρυφά και ιδιωτικά αφού καθ’ όλη τη διάρκεια που χρησιμοποιείς το απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό, έχεις ταυτόχρονα και το VPN ανοιχτό το οποίο αλλάζει τα στοιχεία σου με άλλα.
Άλλο ένα αρνητικό είναι πως αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως η μπαταρία των συσκευών τους τελειώνει πιο γρήγορα απ’ ότι συνήθως με το Psiphon να τρέχει από πίσω. Αλλά μικρό το κακό.
Για να λειτουργήσει το Psiphon θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις τα δεδομένα της συσκευής σου. Αυτό, φυσικά, σημαίνει πως αν έχεις διαθέσιμα δεδομένα, θα χρειαστεί πρώτα να ξοδευτούν και στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί το απεριόριστο δωρεάν ίντερνετ στο κινητό σου.
Αν το Psiphon δεν λειτουργήσει στην συσκευή σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το HTTP Injector, μια εναλλακτική αλλά πιο περίπλοκη παραλλαγή του Psiphon η οποία απαιτεί αρκετές ρυθμίσεις, αλλά κάνει την ίδια δουλειά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)