Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Ταγματάρχης – Τσακνής μοιράζουν πάνω από 1 εκ. ευρώ στην ΑΕΠΙ σε καιρό κρίσης

Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει τη λιτότητα και να καταφέρει να γυρίσει στους πολίτες κάτι από τις τεράστιες θυσίες και βάρη που έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια,  η διοίκηση Ταγματάρχη – Τσακνή στην ΕΡΤ επιλέγει να συνεργαστεί με την “αμαρτωλή” ΑΕΠΙ με τα σκάνδαλα, τη δέσμευση των λογαριασμών και των εισαγγελικών ερευνών....

Συγκεκριμένα, όπως αποδεικνύει το σχετικό έγγραφο από τις 7 Ιουνίου στη Διαύγεια, η ΕΡΤ θα καταβάλει για τη μη αποκλειστική χρήση του ρεπερτορίου της ΑΕΠΙ 427.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για το 2017, 437.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για το 2018 και 450.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για το 2019, που θα καταβάλλονται σε δύο δόσεις ετησίως!
(δείτε το και εδώ ΨΝ7Φ465Θ1Ε-50Φ)
Και όλα αυτά, ενώ υπάρχουν φήμες ότι η διοίκηση της ΕΡΤ έχει εδώ και καιρό χάσει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης αλλά και ότι είναι υπ’ατμόν, εν αναμονή εξελίξεων….
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: