Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

To Εthereum απειλεί το Bitcoin

Το Bitcoin πλέον είναι γνωστό σε όλους μας. Το κρυπτονόμισμα που ήρθε για να συμπληρώσει τις συναλλαγές έχει καταγράψει φοβερή επιτυχία. Το Bitcoin πρόσφατα ξεπέρασε τα 2000$ και αποτέλεσε μια πολύ επικερδή επένδυση γι αυτούς που επένδυσαν πάνω του.
Η έκρηξη του Bitcoin...
δημιούργησε μια νέα αγορά, την αγορά των κρυπτονομισμάτων. Πλέον πλην του Bitcoin στην αγορά μπορείτε να κι άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Litecoin, το Moneto, το Dash, το Ripple και άλλα λιγότερο δημοφιλή!
Ένα νέο κρυπτονόμισμα το οποίο είναι πολύ ανερχόμενο και υπόσχεται μεγάλη άνοδο στην ισοτιμία του με τα παραδοσιακά νομίσματα είναι το Ethereum!
Tο Ethereum γεννήθηκε από μερικά αποσχισθέντα μέλη της κοινότητας των Bitcoin και κυρίως από τον Ρωσικής Καταγωγής Καναδό Vitalik Buterin, o oποίος έχει δηλώσει πως ο στόχος του μελλοντικά είναι το Ethereum να εκτοπίσει το Bitcoin.
To Ethereum απέκτησε σύντομα δύναμη κυριώς λόγω του ότι αγαπήθηκε από κολοσσούς εταιρίες τεχνολογίας, όπως η Microsoft αλλά και άλλες εταιρίες όπως η JP Morgan.
Το Ethereum το 2014 κόστιζε περίπου 0,01$ ενώ το 2017 η τιμή του εκτινάχθηκε στα 170$! Η προοπτικές του είναι πολύ μεγάλες ενώ το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την τιμή του Bitcoin είναι σημαντικό!
Τα κρυπτονομίσματα πλέον αφορούν και τους traders οι οποίοι μπορούν να τα αγοράζουν και να τα πουλούν με στόχο την παραγωγή κέρδους. Τα crypto-currency trading είναι ένα από τα πλέον κερδοσκοπικά είδη trading και θεωρείται trading υψηλού ρίσκου καθώς η μεταβλητότητα ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα για ένα κρυπτονόμισμα είναι μεγάλη.
Yψηλή μεταβλητότητα σημαίνει υψηλό ρίσκο και υψηλή κερδοφορία ή υψηλές ζημιές!

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: