Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Παταγώδης η αποτυχία FIFA-UEFA με τη διαιτησία στην Ελλάδα

Υποτίθεται ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους FIFA-UEFA πήραν υπό την προστασία τους το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ κι ένα χρόνο ήταν τα προβλήματα που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια με τη διαιτησία. 

• Με τη σεζόν στην Ελλάδα να ολοκληρώνεται μεθαύριο, νομίζω ότι ανεπιφύλακτα μπορούμε να πούμε ότι ειδικά στη διαιτησία οι ανώτατες διεθνείς αρχές...
απέτυχαν παταγωδώς. Η φετινή διαιτησία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων, ήταν η χειρότερη εδώ και πολλά χρόνια, κατά την προσωπική μου τουλάχιστον εκτίμηση.

• Δεν είναι στόχος μου να κατηγορήσω κανένα από την ΕΠΟ η, την ΚΕΔ. Ούτε μπαίνω σε διαδικασία να κρίνω τους ορισμούς η, τις τιμωρίες. Εγώ βλέπω τη γενικότερη εικόνα, που είναι απογοητευτική. Τόσα πολλά και χοντρά λάθη, μαζεμένα σε μία σεζόν, δεν θυμάμαι να έχουν ξαναγίνει εδώ και κάποια χρόνια.

• Αφήνω στην άκρη ότι ο Ολυμπιακός, ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας, αδικήθηκε κατάφωρα. Ούτε θα κάτσω να «δείξω» ποιος ευνοήθηκε περισσότερο η, λιγότερο. Πάω απευθείας να δω το δάσος. Και ειλικρινά τόσο κακή διαιτησία σε τόσα πολλά παιχνίδια, είναι δύσκολο να βρεις-όχι ότι δεν είχαμε προβλήματα και τα προηγούμενα χρόνια.

• Η ουσία είναι μία: FIFA-UEFA απέτυχαν παταγωδώς με τη διαιτησία φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας κοιτάξουν την πραγματικότητα κι ας δουν τι πρέπει να κάνουν για να την αντιμετωπίσουν. Διότι μαθηματικά του χρόνου θα είναι χειρότερη η κατάσταση έτσι όπως πάει…
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: