Το Ποτάμι αλλάζει χώρα, πάει Γαλλία και γίνεται ο αφισοκολλητής του Μακρόν

Σε άλλη μια πρωτοποριακή (γελοία ίσως σχολιάσουν κάποιοι άλλοι) κίνηση προχώρησε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Το Ποτάμι αποφάσισε να διεξάγει διαδικτυακή καμπάνια στήριξης στον ευρωπαϊστή υποψήφιο του δεύτερου γύρου των εκλογών της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, με το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας να είναι....
«Οι πατριώτες της Ευρώπης ψηφίζουν Μακρόν. Οι εθνικιστές ψηφίζουν Λεπέν»....
Ενώ ένα άλλο σύνθημα ήταν το:
«Ρήξη μέχρι τέλους με το σύστημα – Εμπρός με το νέο»
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κόμματος, η καμπάνια απευθύνεται τόσο στους Έλληνες που ζουν στο Παρίσι όσο και στους Γάλλους που ζουν στη χώρα μας. Για να εξυπηρετήσει το σκοπό της θα είναι και στις δύο γλώσσες, διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει “ευρωπαϊκή” χροιά και όπως υποστηρίζει το Ποτάμι, γίνεται εν γνώσει της κανονικής καμπάνιας του Εμανουέλ Μακρόν.

Για να γίνει δε ακόμη πιο σαφές πως το Ποτάμι είναι με τον Μακρόν και την ευρωπαϊκότητα, ο αρχηγός του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης έστειλε το μεσημέρι της Τετάρτης 3/5 επιστολή υποστήριξης στον γάλλο υποψήφιο. Εκεί μεταξύ άλλων σχολίαζε «Η νίκη σου θα είναι και δική μας νίκη», «Νίκη για την Ευρώπη των λαών μακριά από τους εθνικιστές και τους λαϊκιστές» και «Να ξέρεις ότι στην Ελλάδα έχεις πολλούς φίλους»

/luben.tv