Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Μελανό το μέλλον μας σε τέτοια χέρια


γράφει ο Κων/νος Σπ. Δρακάτος


Η εκχυδαϊσμένη, λεκτικά και εμφανισιακά, συμπεριφορά, είναι η απόδειξη, υποτίθεται, της ταύτισης πολλών πολιτικών μας, με τον λαϊκό άνθρωπο.
Με τον τρόπο αυτό θέλουν να δείξουν ότι συναισθάνονται και συμπαραστέκονται, δήθεν, στην αγωνία του γεροντάκου συνταξιούχου, που πεθαίνει αβοήθητος, του άνεργου οικογενειάρχη, που δεν μπορεί να ταίσει τα παιδιά του, του νέου που παίρνει τον δρόμο της ξενητίας, χωρίς όμως να κάνουν τίποτα άλλο, για την ανακούφισή τους. Αυτοί είναι οι.......
χυδαίοι πολιτικοί, που από δαύτους έχουμε πολλούς, δυστυχώς.
Και το κάνουν γιατί πιστεύουν, ότι ο λαϊκός άνθρωπος, ο μεροκαματιάρης, όπως απαξιωτικά τον αποκαλούν, έχει ανάγκη τέτοιους, ψευταράκους, υβριστές και βωμολόχους, προστάτες.
Ας τους διαψεύσουμε, γιατί με τέτοιους “τύπους”, μέλλον δεν έχουμε.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.