Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Στον άγιο Λόγο, ο Διάβολος τρυπώνει με την μορφή ερμηνείας του Λόγου.

γράφει ο Κων/νος Σπ. Δρακάτος

Είπε, λοιπόν, ο φίλος μας ο Αλέξης, ότι για κάθε ευρώ επιβάρυνσης των πολιτών, θα υπάρχει και ένα ελάφρυνσης. Ο άγιος Λόγος. Όλοι και ιδιαίτερα εμείς που ανήκουμε στην κατηγορία που "νοιάζεται και προστατεύει" ο φίλος, δηλαδή όσοι μετράμε το εισόδημά μας σε μονόευρα, ανακουφιστήκαμε. Ένα μείον ένα συν, ίσον μηδέν (μέχρι εκεί μας κόβει, ντε), άρα... άγιος ο Λόγος.

Έλα όμως που ο Διάβολος έβαλε κι' εκεί την ουρά του και ζητάει ερμηνεία του Λόγου; Γιατί σου λέει, ο Αλέξης παίρνει ένα και δίνει ένα; Δεν έχει λογική αυτό. Τι κόλπο σκαρώνει πάλι; Σκέψου ότι και στην "μπλε φάλαινα" δεν ζητάνε αμέσως, από την αρχή να ........
αυτοκτονήσεις, το πάνε σιγά-σιγά. Και άλλα τέτοια πονηρά. Τελικά φαίνεται ότι ο εξαποδώ, την έκανε την ζημιά του...

Γιατί λοιπόν, βρε Αλέξη, μας παίρνεις ένα και μας δίνεις ένα; Τι σκαρώνεις; Μήπως εσύ είσαι η "μπλε φάλαινα";
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: